Collomix

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 135

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 135

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Collomix

Collomix is een Duits familiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in professionele mixers, roerweken en andere mix gereedschappen.
Gereedschappelijk is officieel dealer van Collomix en kan u alle producten en machines van Collomix leveren. En niet alleen leveren maar ook ondersteunen met advies, garantie afhandeling en als keuzehulp fungeren.

Gereedschappelijk volgt zo veel mogelijk trainingen en product presentaties zodat we altijd op de laatste stand zijn. Mochten er toch nog zaken zijn die we niet zelf niet weten hebben wij directe contacten met Collomix om altijd het beste advies en beste product aan te bieden.

Zo maken wij u de kampioen in de bouw!

Soorten Gereedschap

Collomix produceert verschillende soorten gereedschappen, maar is gespecialiceerd in professionele mixgereedschappen zoals Handmengers en grotere mixers. Maar Collomix is ook zeer bekend om Collomatic en de perfecte mengresultaten die verkregen worden met de Collomix machines.

Elke menging wordt dan ook opgeleverd zonder klonten of stukken. Om zeker te zijn van het juiste resultaat, levert Collomix naast de juiste machines ook de bijbehorende gardes zodat de juiste garde steeds bij het juiste product past en dus altijd het juiste mengresultaat geeft.

Met de producten van Collomix laat je de machine zijn werk doen, zodat je altijd het optimale resultaat krijgt met de juiste inspanning.

Alle Collomix producten zijn "Made in Germany". Garantie voor de beste kwaliteit en ondersteuning!

Kijk ook eens op de site van Collomix: https://www.collomix.de/nl/