Heater

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Heaters

Heaters zijn dé ideale manier om je ruimte te verwarmen zonder dat je last krijgt van uitlaat- of rookgassen. Zo kunt u een ideale werk-/bouwomgeving creëren voor uw omgeving en uzelf. Tevens zijn heaters ook erg geschikt als heaters voor terras, zodat u uw terras op een prettige manier kunt verwarmen.

Warmte

Heaters kunnen op verschillende manieren warmte creëren. De ene heater heeft een lamp die opwarmt, de andere blaast warme lucht naar buiten. Wat u moet kopen hangt net af van de functie waarvoor u de heater gaat gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw terras gasheaters kopen.

Merken

Momenteel biedt Gereedschappelijk een ruim assortiment aan terrasheaters van het merk Eurom.

Hulp of advies?

Bent u overtuigd maar nog niet zeker of u een electrisch of een gas terrasheater wilt kopen? Wees dan niet bang contact op te nemen met Gereedschappelijk! De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van bijvoorbeeld de nieuwste terrasverwarmers, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!