Merlin Lazer

Wat is Merlin lazer?

Merlin Lazer is een bedrijf dat de focus legt op de glasindustrie. Merlin Lazer, ook wel Lazer genoemd, is een innovatief bedrijf. Merlin Lazer is al jarenlang bezig met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gereedschappen, speciaal voor de glasindustrie. Doordat het bedrijf jarenlang ervaring heeft als marktleider in het produceren van glasmeters, heeft het een grote voorsprong op de concurrentie gecreëerd. De voorheen erg prijzige en ineffeciënte glasdiktemeters, zijn door Merlin Lazer omgetoverd tot goed betaalbare, efficiënte en zeer functionele producten. Gereedschappelijk mag zich met trots een van de grootste online Merlin Lazer dealers noemen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Merlin Lazer

Merlin Lazer is de marktleider in glasdiktemeters. Ondanks dat Merlin Lazer al jarenlang marktleider is, is Merlin Lazer constant bezig met zichzelf ontwikkelen. Omdat Merlin Lazer voornamelijk in de glasindustrie opereert, zal de naam minder bekend klinken bij mensen buiten de glasindustrie. Maar als u in de glasindustrie gaat vragen met wat voor merk gereedschap de metingen gedaan worden, dan zult u geregeld Merlin Lazer voorbij horen komen!

Wat produceert Merlin Lazer?

Zoals u al wist is Merlin Lazer een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken en ontwerpen van high quality gereedschap, speciaal voor de glas en ruiten professional. Maar wat produceert Merlin Lazer nou eigenlijk? Het antwoord op deze vraag: Merlin Lazer produceert glasmeters. Glasmeters worden ook wel Lazer glasdiktemeters genoemd en zijn een soort laser meetapparaat waarmee alle informatie over de dikte van een raam kan worden gemeten. Bij geïnstalleerde ramen is de meting van de samenstelling van de ruit met Merlin Lazer namelijk probleemloos mogelijk. U kunt met een Merlin Lazer alle soorten glas meten, onder andere enkel, dubbel, driedubbel, gelamineerd en isolatieglas is meetbaar met een Lazer product. Zodoende zijn de hoogwaardige Lazer glasmeters een uitkomst voor de professional in de glasindustrie. 

Ons Lazer assortiment

Gereedschappelijk biedt verschillende Merlin Lazer producten aan. U kunt bij ons onder andere een glasdiktemeter of hardglas meter Lazer kopen. Enkele producten in ons Merlin Lazer assortiment zijn:

Merlin Lazer 100200 glasdiktemeter

De Merlin Lazer 100200 glasdiktemeter is een precisie laser meetapparaat voor de exacte analyse van bijna alle beglazingstypen. Zonder de ruit te hoeven demonteren, kunt u met deze Lazer glasdiktemeter alle benodigde informatie over het glas achterhalen.

Merlin Lazer Low-E glasmeters

De Merlin Lazer Low-E glasmeters zijn anders dan normale glasmeters. De Merlin Lazer Low-E glasmeters zijn namelijk geen glasdiktemeters,  maar deze glasmeters meten of er Pilkington K-Glass of een andere lage emissie coating op enkel- of dubbelglas aanwezig is.

Merlin Lazer hardglas glasmeters

De nieuwe Merlin Lazer hardglas glasmeters  zijn een ideale oplossing voor het eeuwenoude probleem; controleren of glas al dan niet gehard is. Door het compacte formaat en het eenvoudig gebruik zijn de Merlin Lazer hardglas glasmeters zeer populair. De Merlin Lazer hardglas glasmeters worden geleverd inclusief tas en batterijlader. 

Merlin Lazer glasmeters glasanalyse set

De Merlin Lazer glasmeters glasanalyse set bevat alles wat u nodig heeft. De glasmeters set bevat een combinatie van de glasdiktemeter, Low-E glasmeters en een Lazer hardglas detector. In een luxe koffer kunt u de verschillende glasmeters makkelijk vervoeren. De Merlin Lazer glasmeters set is een stuk voordeliger dan de losse producten, dus sla u slag!

Waarom Lazer kopen?

De Merlin Lazer glasdiktemeter is onmisbaar voor menig vakman. Merlin Lazer heeft vrijwel geen serieuze concurrentie wat betreft glasmeters. Ondanks deze machtspositie zijn de prijzen scherp en is de kwaliteit hoog. Alle reden om een Merlin Lazer product te kopen!

Wilt u Lazer kopen?

Als u  een product van Lazer kopen wilt, bent u bij ons aan het goede adres. Gereedschappelijk is de Merlin Lazer dealer in zowel België als Nederland. Bij ons kunt u genieten van een breed assortiment, scherpe prijs en goede service. Heeft u nog vragen over uw Merlin Lazer product of Lazer toebehoren, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons tijdens openingstijden bereiken via 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]