Leica

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 34

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 34

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over Leica

Leica geosystems biedt hoogwaardige soft- en hardware oplossingen voor land en afstandmeting, in de bouw en diverse andere industrieën zijn ze een sterk begrip.

Leica is een van origine Zwitsere onderneming welke al jaren precisie meetinstrumenten levert voor de eindgebruiker. Gereedschappelijk is al jaren Leica dealer in Nederland en Belgie en kan weet zich gesteunt door de vele trainingen en directe contacten altijd als eerste de beste en nieuwste producten te leveren. De Disto heeft al vele ontwikkelingen en evoluties meegemaakt en is daardoor nog steeds de nummer een in de markt.

DISTO

Gereedschappelijk levert ook de DISTO producten van Leica geosystems. Dit zijn alle afstandmeters die werken op basis van lasertechnologie. Leica produceert ook voor andere bekende fabrikanten de afstandmeters en lasers. Door de vele innovaties en ontwikkelingen zijn ze trendsetter geworden op het gebied van afstandmeten. Of je nu een afstandmeter gebruikt voor het inmeten van kozijnen, het opmeten van een afstand en of je nu metselaar, timmerman of zelfs makelaar of een ander beroep uitoefent, een afstandmeter van Leica Disto komt altijd van pas om heel nauwkeurig je afstanden vast te leggen. En zelfs indien nodig direct via bluetooth op je telefoon of laptop zet.

Websites

Kijkt u ook eens op de site van Leica en DISTO voor het gehele assortiment. Mocht je nog vragen hebben of speciale verzoeken van Leica apparatuur welke je niet bij ons in de webshop van Gereedschappelijk kan vinden bel of mail ons dan op:

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02 4010595
  • Email: info@gereedschappelijk.nl