Hawera

Wat is Hawera?

Hawera is een dochteronderneming van het wereldberoemde Bosch concern en produceert voornamelijk verbruiksartikelen en ook enkele accessoires. Bosch wilde een specialistische afdeling opzetten voor de productie van toebehoren van boormachines en zo is Hawera ontstaan. Inmiddels produceert Hawera allang niet alleen boren meer, ook Hawera beitels en Hawera zaagbladen horen vandaag de dag tot de belangrijkste producten van Hawera. Dat de Bosch Hawera constructie zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt uit de hoge kwaliteit van de Hawera producten en het grote succes van Hawera. De verbruiksartikelen en accessoires van Hawera kunnen uiteraard ook voor gereedschappen van andere merken dan Bosch gebruikt worden.

Bij Gereedschappelijk kunt u terecht voor alle verbruiksartikelen en accessoires van Hawera.

Hawera oftewel Bosch Hawera

Hawera is een dochteronderneming van Bosch , ook wel Bosch Hawera genoemd en produceert geen elektrisch gereedschap, maar allerhande toebehoren. Het Bosch concern wilde een specialistische afdeling opzetten voor de productie van toebehoren van boormachines en zo is Hawera ontstaan. Voor het behalen van een goed resultaat is de kwaliteit van toebehoren en accessoires net zo belangrijk als de kwaliteit van het gereedschap zelf en daarom is in alle Hawera producten de uitstekende Bosch Blauw kwaliteit terug te zien

Hawera staat vooral bekend om de productie van SDS plus boren van zeer hoge kwaliteit en wordt dan ook als voorloper op het gebied van innovatie en ontwikkeling gezien. Zowel de standtijd als het gemak waarmee Hawera boren door gewapend beton gaan, maken de boren van Hawera fenomenaal. Uiteraard produceert Hawera ook andere gereedschappen. Zo produceert Hawera decoupeerzagen en zaagbladen voor hout en diamant en daarnaast ook nog beitels. De verbruiksartikelen en accessoires van Hawera zijn vanzelfsprekend geschikt voor Bosch producten , maar de meeste producten van Hawerakunnen ook voor gereedschappen van andere grote merken gebruikt worden. De hoge kwaliteit van Hawera producten maakt de Hawera verbruiksartikelen en Hawera accessoires geliefd bij vakmannen over de hele wereld. 

Hawera gereedschap kopen 

Gereedschappelijk is een officieel online verkooppunt van Hawera en u kunt dus bij ons al het echte Hawera gereedschap kopen. Wij leveren voornamelijk Hawera boren, zowel los als in sets, en uiteraard in alle soorten en maten. Naast Hawera boren kunt u bij ons Hawera beitels bestellen. 

Online dealer Hawera

Gereedschappelijk levert als online dealer Hawera alle soorten verbruiksartikelen en accessoires van Hawera. Bovendien zijn wij als directe partner van Hawera altijd goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes en producten, waardoor wij u altijd het beste advies kunnen geven over welke verbruiksartikelen van Hawera u nodig heeft. 

Wilt u hulp of advies bij het kopen van Hawera?

Bij Gereedschappelijk hebben wij een uitgebreid assortiment gereedschappen van veel verschillende merken, zo ook van Hawera. Het kan natuurlijk zijn dat u zich afvraagt welke Hawera boor het meest geschikt is voor uw klus of wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een Hawera boor set. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag met het beantwoorden van uw vraag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en ontvangen geregeld updates over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom uw favoriete merk.  


Als u een vraag heeft, stel deze dan via de mail  [email protected]) of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp (0031-615223400) of per telefoon  (02-588 7897)