Flex

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 574

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 574

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flex

Flex-tools is de uitvinder van de Flex, de haakse slijper. Flex is beroemd om zijn slijp gereedschap. Alle gereedschappen van Flex zijn leverbaar op aanvraag, op de website tonen wij slechts een selectie van het assortiment van Flex.

Producten

zoals al eerder genoemd levert Flex een breed scala aan elektrische gereedschappen. Zo leveren ze bijvoorbeel haakse slijpers, boormachines, zagen, mengers en lasermeettechnieken.

Filosofie

Het motto van Flex is: Om goed te werken, heeft men goed gereedschap nodig.
Flex neemt de arbeider als maatstaaf. Daarom gaat Flex terug tot daar waar de machines worden ingezet wanneer ze nieuwe machines ontwikkelen.
Zo kan Flex de beste duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid garanderen.

Kwaliteit

Alle producten van Flex voldoen aan de CE norm. Ook wordt bij het productieproces constant gecontrolleerd op het naleven van de DIN EN ISO 9001:2000 normen. Flex is overtuigt van zijn kwaliteit en duurzaamheid, daarom durven zij ook 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten te geven.

Service

Service staat bij Flex zeer hoog in het vaandel. daarom bieden zij een complete service aan. Het efficiente serviceteam van Flex staat altijd voor u klaar om u te woord te staan bij technische vragen over machines en toebehoren. Wanneer uw Flex onderhoud nodig heeft kunt u hem simpelweg bij uw vakhandelaar aanbieden, zij zullen zorgdragen voor een vlotte en adequate behandeling van uw gereedschap.

kijk ook eens op de site van Flex: http://www.flex-tools.com/nl/