Flex

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1099

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1099

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flex tools

Flex tools is de uitvinder van de Flex haakse slijper. Verder is Flex tools om zijn slijp gereedschap. Al het flex gereedschap is leverbaar op aanvraag, op de website tonen wij slechts een selectie van het uitgebreide assortiment van Flex tools. Wie naar kwaliteit op zoek is, moet naar Flex power tools zoeken. Een flex machine heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, en dat neemt niet weg dat Flex gereedschap van de absolute top kwaliteit is.

Flex gereedschap

Zoals al eerder genoemd levert Flex een breed scala aan elektrische gereedschappen. Zo levert Flex tools bijvoorbeeld:

 

De innovaties van de Flex tools gaan er al erg lang terug. De Flex machine was altijd al uitgerust van de destijds niewste innovaties. Dit is ook de reden waarom Flex gereedschap zo een goede naam heeft. Flex gereedschap is altijd modern. Wie dus een Flex kopen wil, is gegarandeerd van de nieuwste technologie. De naam: Flex power tools verraad al hoe sterk een Flex machine is.

Flex tools is momenteel het bekendste om zijn Giraffe langehals-schuurmachines. Dit Flex gereedschap is handig voor zowel de doe-het-zelf-er als voor de professional. In combinatie met de Flex stofzuiger heb je altijd de perfecte stofvrije werkplek. Op het gebied van slijpen en schuren staat Flex power tools op eenzame hoogte. Voor de bouw maar ook voor de automotive industrie heeft Flex tools een perfect oplossing.

Filosofie van Flex power tools

Als ervaren Flex dealer weten wij uiterst goed wat het motto van Flex power tools is. Het motto van Flex is: Om goed te werken, heeft men goed gereedschap nodig.
Flex power tools neemt de vakman als maatstaaf. Daarom gaat Flex tools terug tot daar waar de machines worden ingezet wanneer ze nieuwe machines ontwikkelen. Zo kan Flex power tools garanderen het beste te bieden op het gebied van -

  • - duurzaamheid
  • - functionaliteit
  • - veiligheid 

Flex kwaliteit

Al het Flex gereedschap voldoet aan de CE norm. Ook wordt bij het productieproces constant gecontroleerd op het naleven van de DIN EN ISO 9001:2000 normen. Flex tools is overtuigt van zijn kwaliteit en duurzaamheid, daarom durven zij ook 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten te geven. Dit maakt het nog aantrekkelijker om voor Flex gereedschap te gaan.

 

Flex power tools service

Je kunt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een Hilti stofafzuiger gaan, maar bij Flex tools weet je dat je een uitstekende service hebt. Service staat bij Flex tools zeer hoog in het vaandel. Daarom biedt Flex power tools een complete service aan. Het efficiente serviceteam van Flex staat altijd voor je klaar om je te woord te staan bij technische vragen een Flex machine en toebehoren. Je hoeft dus niet het bekende gedoe van Hilti onderdelen te doorstaan, maar hebt een perfect geregelde service als het op Flex onderdelen aankomt. Wanneer je Flex gereedschap onderhoud nodig heeft kunt je hem simpelweg bij Gereedschappelijk aanbieden, zij zullen zorgdragen voor een vlotte en adequate behandeling van je gereedschap. Dit is de reden waarom veel mensen Flex kopen willen, naast het feit dat Flex power tools op het gebied van kwaliteit bijna eenzaam aan kop staat

kijk ook eens op de site van Flex: http://www.flex-tools.com