Laserliner

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 227

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 227

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Laserliner

Laserliner is zowel voor de professionals in de bouw, als bij de veeleisende hobby-isten synoniem voor Innovatieve Meet-techniek. Onder het oranje gekleurde merk treft u moderne meetapparatuur, die zich kenmerken door talrijke technische vernieuwingen: Laser nivelleerapparaten zoals bijvoorbeeld rotatielasers, kruislijn- en lijnlasers in verscheidene uitvoeringen en met diverse prestatieniveaus.

Geschiedenis

Laserliner is een dochter onderneming van het Duitse Umarex. Umarex is een kapitaal krachtige Duitse onderneming die zich met Laserliner gespecialeerd heeft in de laser en meettechniek. Gereedschappelijk is als een van eerste partners nauw betrokken geweest bij de opbouw van het merk. Vandaar dat Gereedschappelijk zeer goed geinformeerd is van de laatste innovaties, producten en aanbiedingen van Laserliner. Door deze korte lijnen met het Nederlandse en Duitse verkoopkantoor en de trainingen door de professionals van Laserliner kunnen we de klant met raad en daad bijstaan voor zijn volgende meet klus.

Ontwikkelingen

Productontwikkeling is bij Laserliner een constant proces. En daarbij staat de kwaliteit van het ontwerp voorop. Zo worden bij voorbeeld de lasers en libellen opto-elektronisch doorgemeten en aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen, om de nauwkeurigheid volledig te kunnen garanderen.

Laserkleuren en kwaliteit

Als eerste fabrikant in Europa heeft Laserliner in 2006 op de beurs van Keulen een kruislijnlaser met groene laserstraal gepresenteerd. In ons uitgebreide produktgamma vindt u ook voor uw toepassing het optimale apparaat.

Ondertussen is het complete assortiment compleet uitgebreid met meerdere groene maar ook nog betere rode lasers. Van puntlaser tot rotatielaser in de kleuren rood en groen tot en met de verschillende kruislijn lasers met tot wel 7 lijnen, Laserliner en Gereedschappelijk kunnen je snel elke oplossing voor je project leveren.

Het gehele assortiment wat Gereedschappelijk online heeft staat hier.

Kijkt u voor meer informatie vooral ook even op de site van Laserliner