MAX

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Over MAX

Max staat bekend om haar spijkertackers, maar ook om de bekende betonvlechter. De MAX tacker heeft een lange historie van ontwikkeling en is ook een van de pioniers van de high pressure tackers op 22 bar. MAX werkt constant aan het verder ontwikkelen van zijn producten. De MAX tacker is steeds verder ontwikkeld, en wordt vooruit gedreven door de innovatieve geest die heerst binnen het bedrijf. Niet alleen de MAX tacker wordt echter verder verholpen, elk MAX product is constant in ontwikkeling.

MAX Producten

Max produceert:

De voordelen van deze tackers is dat ze erg licht zijn in gebruik en tevens hun kracht niet verliezen. De kwaliteit van een MAX tacker is een van de besten wereldwijd. Ook de betonijzer vlechtmachines die echter hoofdzakelijk worden ingezet voor het bevestigen van vloerverwarming zijn een een uniek product van Max. Om met een vlechtmachine vloerverwarming aan te leggen, is een betonvlechter van MAX nodig, want; wie een goede betonvlechter zoekt, moet hoe dan ook bij MAX zijn. MAX is de absolute specialist als het op het produceren van een betonvlechter aankomt. Gereedschappelijk is jaren levernacier van nieuwe en gebruikte (met garantie) vlechtmachines rebartiers en het bij behorende vlechtdraad. Als vertrouwd MAX dealer zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwte MAX acties.

MAX Accessoires

Max levert ook accessoires zoals:

  • spijkers voor gastackers 
  • - betonvlechtdraad

Als u op zoek bent naar een specifiek accessoire, neemt u contact met ons op. Wij zullen dan met onze goede contacten tot MAX meteen uw steun  in de rug zijn, om zo weer kunnen leveren aan de eindgebruiker. Op het gebied van reparaties hebben we een unieke reparatie service, die snel en voor een nette prijs levert. Ook het leveren van gebruikte reparaties behoort tot de mogelijkheden.

Voor vragen over inruil, reparatie of leveren bel of mail ons gerust op:

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02-4010595
  • - Email: info@gereedschappelijk.nl