Bouwstofzuiger

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 130

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 130

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stofzuiger & Bouwstofzuiger

Hier vindt u een overzicht van direct leverbare, stofzuigers, bouwstofzuigers, nat droog stofzuigers, alleszuigers. Ook staan hier een aantal accessoires voor uw stofzuiger.

Houtstofzuiger

Als echte doe-het-zelf-er of bouwvakker is de houtzuiger vaak de beste optie. Deze stofzuigers zijn speciaal bedoeld voor gebruik in de bouw en industrie.Ze beschikken dan ook over stofzakken van industrieel formaat. Je moet hierbij denken aan stofzakken met een inhoud van wel 20 liter en een reservoir voor natte substanties van soms wel 50 liter.

Sledestofzuiger

De sledestofzuiger is de meest verkochte en meest bekende stofzuiger. Het is het model dat op wielen over de grond achter je aan wordt getrokken. Deze stofzuigers hebben een krachtige motor, zijn zeer wendbaar en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een stofzuiger met een permanent stofreservoir of een model met de alom bekende stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een reservoir is dat je ten eerste nooit meer zonder zakken komt te zitten en ten tweede dat de stofzuiger geen zuigkracht verliest bij een volle zak. Het nadeel is echter dat deze nieuwere stofzuigers relatief duur zijn in vergelijking met de gewone stofzakmodellen.

Ketelstofzuiger

Een ketelstofzuiger lijkt op de sledestofzuiger, maar hierbij zijn motor en filter in een ketel verwerkt. De zuigdiepte van deze stofzuigers is groter dan die van de andere modellen en dit model heeft ook een grotere stofinhoud. Je treft dit model vaak aan in de schoonmaakbranche.

Vermogen

Hoe hoger het vermogen, des te sterker de zuigkracht. De zuigkracht van de stofzuiger wordt aangegeven in Watt.

Merken

Wij leveren (bouw)stofzuigers van de merken DeWALT, Hitachi en Flex.