Eurom

Eurom

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 381

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 381

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Euromac en Eurom

Euromac is een dynamisch bedrijf, sinds 1974 actief in het importeren en ontwikkelen van producten op het gebied van reiniging, tuin en recreatie, verwarming, aggregaten, klimaatbeheersing en terrasverwarming. Hierbij gaat het zowel om producten voor de professional als particulieren.

De naam Euromac is ondertussen verandert in Eurom.
Eurom staat voor Europesche Machine Handel. Door de steeds meer eisende consument en eindgebruiker is uitgegeroeit tot een van de grotere Europese Machine Machine importeurs van reinigingmachines, airco conditionings, ventilatoren, tuinmachines, aggregaten etc etc.

Producten

Euromac/Eurom levert kwaliteit producten die voor iedereen bereikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een staande heater of een een plafondheater. Bij Eurom vindt u altijd een kwaliteit product dat voldoet aan uw wensen! Naast het model kunt u ook kiezen uit verschillende soorten verwarming en koeling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gasheater of een airconditioner. Op de desbetreffende pagina’s vindt u een uitgebreid aanbod van de verschillende producten.

Garantie

De machines en producten van Eurom zijn allen van eerst ekwaliteit en worden met volledige garantie uitgeleverd. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met het product dan zorgen wij samen met Eurom dat uw machine uiteraard weer volldig gerapreerd wordt.

Eurom en Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is ondertussen uitgegroeit tot volwaardige en naaste partner van Eurom. Gereedschappelijk levert dan ook het volledige assortiment van Eurom binnen korte tijd. Of het nu gaat op de grootste Kipor aggregaat of een nozzle voor een hoge druk lans. Het is allemaal leverbaar binnen korte tijd.

Veel innovatie en uitleg is iets wat Eurom zeker niet vreemd is. Ook op het gebied van keuzehulp loopt Eurom voorop. Kijk maar eens deze keuze hulp op het gebied van verwarmingscapaciteit voor je terrasheater hier.

Of het nu om levering gaat naar Nederland, Belgie of andere Europese landen in samenspraak met Eurom krijgen wij alles op de juiste tijd op de juiste plaats.

Een volledig overzicht van alle Eurom producten bij Gereedschappelijk zie je via deze link. Mocht je iets niet kunnen vinden bel ons op:

  • NL: 053 8508424
  • BE: 02 4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl