Stihl

Wat is Stihl?

Dankzij de oprichter Andreas Stihl staat het merk Stihl al jaren synoniem voor spitstechnologie. Stihl is wereldwijd bekend vanwege zijn revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën. Duurzaamheid is dan ook de nummer één prioriteit waarnaar wordt gestreefd. Deze duurzame productie wordt gecombineerd met een modern design en excellente kwaliteit, waardoor het oog voor detail van Stihl goed uit de verf komt. Stihl produceert een breed scala aan gereedschap, zoals Stihl motorslijpers, zaagmachines en acculaders. Kernpunten in de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Stihl zijn duurzaam ondernemen, personeel, milieu en opleiding. Stihl gereedschap is zowel geschikt voor de amateur klusser als de professional.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stihl

Het bedrijf Stihl is opgericht door Andreas Stihl in 1926. Hij richtte eerst een ingenieursbureau op in Stuttgart, waarna hij de regionale vertegenwoordiger werd van het bedrijf E. Ring & Co, gevestigd in Berlijn. Andreas Stihl nam in 1927 zijn eerste twee medewerkers in dienst en in 1928 werd Stihl een merk. De naam Stihl staat voor het onophoudelijk streven van Andreas Stihl om de zware bosarbeid te verlichten met zijn uitvindingen.

Sinds het begin past het merk Stihl revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën toe. Al meer dan 90 jaar staat Stihl synoniem voor spitstechnologie. Vandaag de dag is het merk dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening bekend over de hele wereld. De kernpunten in de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Stihl zijn duurzaam ondernemen, personeel, milieu en opleiding.

Stihl gereedschap, onder andere de Stihl motorslijper

Het begrip duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de productie van Stihl gereedschap.

Het bedrijf produceert onder andere Stihl motorslijpers en zaagmachines, voorbeelden van motorslijpers zijn deStihl TS420’ en de Stihl TS500i’. Ook een populair voorbeeld uit het assortiment van Stihl is vanzelfsprekend deStihl AL500 acculader, onmisbaar op werkplekken waar geen elektriciteit voorhanden is.  

Stihl gereedschap is zowel geschikt voor de amateur klusser als de professional. De gereedschappen van Stihl kenmerken zich door hun kwaliteit. Het oog voor detail van Stihl gereedschap komt goed uit de verf in het moderne design, gecombineerd met de excellente kwaliteit.

Online dealer van Stihl

Als ervaren Stihl dealer weten wij bij Gereedschappelijk dat Stihl gereedschap zich kenmerkt door uitstekende prestaties op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en customer service. Het aanbod op Gereedschappelijk bestaat uit meerdere soorten machines of producten en hiervan zijn onze medewerkers altijd goed op de hoogte!

Stihl denkt altijd aan de klant en de prioriteiten van Stihl liggen voornamelijk bij de eindgebruiker. Mede hierom is Gereedschappelijk de trotse dealer van Stihl gereedschap.

Stihl kopen of motorslijper kopen, wilt u hierbij advies?

Wilt u Stihl kopen of een motorslijper kopen van Stihl? De keuze is enorm bij Gereedschappelijk, het kan daarom zijn dat u niet precies weet welke Stihl motordoorslijper of zaagmachine voor u het meest geschikt is. In dat geval helpen de medewerkers van Gereedschappelijk u natuurlijk graag! Al onze productspecialisten gaan geregeld op training bij Stihl en laten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van verschillende producten van het merk Stihl, maar weten we ook precies wat voor u het meest geschikt is!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen zijn of ondervindt u problemen met het bestellen of kiezen van verscheidene Stihl producten? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 588 7897 of stuur een WhatsApp bericht naar nummer 00316 15223400. Mailen kan ook altijd: [email protected]