DeWALT

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1270

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1270

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over DeWALT

DeWALT is een onderdeel van het Amerikaanse Black & Decker concern. Wij leveren alle gereedschappen van DeWALT. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek stuk gereedschap van DeWALT, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02 4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl

Officieel dealerschap

Gereedschappelijk is officieel dealer van DeWALT met alle voordelen van dien. Zo heeft DeWALT een uitgebreide garantieregeling waar u als klant van Gereedschappelijk gebruik van kunt maken en komt u in aanmerking voor garantieverlenging van DeWALT tot wel 3 jaar!
Bovendien doen wij niet aan zwarte import. Dan weet u zeker dat u een orginele DeWALT-machine koopt, geschikt voor gebruik zoals we dat in West Europa gewend zijn.

Soorten Gereedschap

DeWALT maakt elektrische gereedschappen voor in de bouw en houtbewerkingsindustrie. Zo maken ze bijvoorbeeld boormachineszaagmachinespneumatische tackers en nietpistolen. maar ook gereedschappen die met de nieuwste diamanttechniek werken.

Veiligheid

DeWALT maakt zich ook druk om de veiligheid van zijn klanten en medewerkers. Ze praten er niet alleen over, maar maken er ook werk van. Zo werken ze bijvoorbeeld actief aan beperking van de stofproductie en ontwikkelen ze nieuwe vibratiebeheersingsmethoden.

In Nederland en Belgie zijn alle stofbeheersende producten getest en gecertificeerd door TNO

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1924 opgericht door Raymond DeWALT. Hij was de uitvinder van de radiale-arm zaag.
Toen het bedrijf nog niet zo lang bestond produceerden ze vooral de radiale-arm zaag en andere stationaire houtbwerkingsmachine. Tegenwoordig is het bedrijf heel groot geworden en na een aantal overnames waaronder die van het het Duitse bedrijf ELU produceert DeWALT een breed scala aan gereedschappen.

Ondertussen is DeWalt al een keer gekocht door Black and Decker en dat is nu allemaal weer onderdeel van Stanley. DeWalt is nu erg bekend om zijn accu gereedschap en pionier op het gebied van de 54 Volt accu capaciteit. Accustroom met netstroom kracht.

Alle machines de verkrijgbaar zijn op netstroom zijn tegenwoordig allemaal op accu verktijgbaar of dat nu 10.8 Volt, 18 Volt of 54 Volt is, DeWalt levert het volledige assortiment.

Sponsorschappen

DeWalt is sponsor van de MotoGP en de NASCAR in Amerika. Uiteraard zijn er ook verschillende acties van Stanley DeWalt met mooie reizen en uitnodigingen. Als we daar zelf niet naartoe gaan maken jullie daar ook kans op!

Kijk ook eens op de website van DeWALT: www.dewalt.nl