Perfectmate

Wat is Perfectmate?

Perfectmate is een nevenmerk van het nederlandse bedrijf Interdynamics. Hierbij zijn de producten van Perfectmate een stuk goedkoper dan zijn moedermerk en stijgt de kwaliteit/prijs verhouding. Perfectmate produceert diamantgereedschappen en accessoires die relatief goedkoop zijn en van topkwaliteit. Dit diamantgereedschap is dus zeer aantrekkelijk voor de ZZP’er. Perfectmate produceert diamantboren, diamantzaagbladen en diamantzaagmachines. Naast dit diamantgereedschap is de gereedschapszuiger van Perfectmate ook één van de bestsellers. Als nederlands bedrijf heeft Perfectmate nauw contact met zijn leveranciers en dus is Gereedschappelijk altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en producten.


Producten 1-24 van 49

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Perfectmate

Perfectmate is een Nederlands bedrijf waar Gereedschappelijk de trotse dealer en leverancier van is. Het merk Perfectmate kenmerkt zich onder andere door de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Perfectmate biedt een kwalitatief hoogstaand assortiment aan gereedschap, maar richt zich vooral op de fabricage van diamantzagen en boren. U kunt echter ook voor andere machines en bijvoorbeeld bouwstofzuigers terecht bij Perfectmate. Perfectmate is een nevenmerk van Interdynamics, een diamantboor specialist uit Oosterhout.  

Online dealer van Perfectmate

Wij zijn al geruime tijd online dealer en partner van Perfectmate en leveren dan ook het complete assortiment. Dit dealerschap zorgt ook voor een grondige kennis over de producten van Perfectmate en stelt ons van Gereedschappelijk in staat om het beste product voor de juiste prijs aan te bieden. Dus wilt u kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs? Koop dan Perfectmate!

Producten van  Perfectmate

Het assortiment van Perfectmate bestaat veelal uit allerlei soorten zagen, zoals een steenzaag, diamantzaag, sleuvenzaag of een cirkelzaag. Ook biedt Perfectmate veel soorten slijpschijven of slijpmachines, diamantboren en bouwstofzuigers aan. Deze producten worden allemaal aangeboden voor een eerlijke prijs. Kortom, een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding! Een echte vakman kan niet zonder de producten van Perfectmate. Het is namelijk essentieel en tevens professioneel gereedschap voor bijvoorbeeld een ZZP’er die graag een eerlijke prijs betaalt voor goed gereedschap.

Accessoires van Perfectmate

Perfectmate biedt niet alleen gereedschap aan, maar ook de bijbehorende accessoires. Deze accessoires zijn erg handige toevoegingen voor uw producten van Perfectmate. Een aantal voorbeelden van deze accessoires is diamantboren, slijpschijven en komschijven in allerlei soorten en maten. Kortom, de ideale hulpstukken voor uw Perfectmate producten!

Wilt u hulp of advies bij het kopen van uw Perfectmate producten of accessoires?

De keuze bij Gereedschappelijk is enorm. Het kan daarom zijn dat u niet precies weet welk product en/of accessoire u van Perfectmate moet kopen. Dan helpen de medewerkers van Gereedschappelijk u natuurlijk graag! Al onze productspecialisten gaan geregeld op training bij Perfectmate en laten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van verschillende soorten producten van het merk Perfectmate, maar weten we ook precies welk accessoire voor u het meest geschikt is!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen zijn of ondervindt u problemen met het bestellen of kiezen van verscheidene Perfectmate producten? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 588 78 97 of stuur een WhatsApp bericht naar nummer 00316 15223400. Mailen kan ook altijd: [email protected]