Lenox

Lenox

Wat is LENOX?

LENOX is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren en innoveren van metaalzaagbladen en handgereedschap. Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten en is al sinds 1915 één van de koplopers in zijn vak. LENOX is gefocust op het verbeteren van zijn producten met behulp van geavanceerde technologieën. Sinds 2017 is het merk onderdeel van Stanley Black&Decker. Hierdoor heeft LENOX zich nog meer kunnen ontwikkelen.

Gereedschappelijk is online dealer van de metaalzaagbladen en gatzagen van LENOX. De producten die wij van LENOX in ons assortiment hebben, zijn zeer efficiënt en makkelijk te gebruiken.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Lenox

Lenox is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1915, dat gespecialiseerd is in het produceren van zagen. Naast het produceren van zagen en zaagbladen, heeft Lenox zich door de jaren heen ook toegelegd op de fabricage van andere handgereedschappen, zoals messen, schroevendraaiers en scharen.

Het bedrijf dat achter Lenox zit, is ‘The American Saw and Manufacturing Company’ en onder de merknaam Lenox worden alle handgereedschappen geproduceerd en aan de man gebracht. In 2003 is ‘The American Saw and Manufacturing Company’ overgenomen door Newell Rubbermaid. Een paar jaar geleden is de merknaam Lenox wederom van eigenaar verwisseld. Dit keer was de koper Stanley Black & Decker, dit is een grote speler op de wereldmarkt op het gebied van industrieel gereedschap. Met deze overname is Lenox ook ondergebracht bij Stanley Black & Decker.

Het feit dat Lenox door de jaren heen een aantal keer van eigenaar is veranderd, heeft Lenox niet gehinderd om al meer dan 100 jaar gereedschap van hoge kwaliteit te produceren. De zagen van Lenox mogen dan ook zeker niet ontbreken in de collectie van de professionele vakman of de doe-het-zelver die zijn klussen graag serieus aanpakt!

Lenox gereedschap kopen

Bij Gereedschappelijk kunt u verschillende soorten Lenox gereedschap kopen, zo leveren wij diamantslijpschijven van Lenox en Lenox reciprozaagbladen. Daarnaast bieden wij ook nog Lenox gatzagen sets aan. Deze sets, van 9-delig tot 26-delig, bestaan uit gatzagen in verschillende formaten en een koffer, waarin u deze gatzagen veilig kunt opbergen. Deze gatzagen sets zijn erg populair bij loodgieters, vanwege het grote toepassingsbereik en de goede kwaliteit. Uiteraard zijn alle zagen van Lenox ook geschikt voor de doe-het-zelver die graag met gereedschap van goede kwaliteit werkt.

Online dealer Lenox

Gereedschappelijk is een online verkooppunt van Lenox. Bij ons kunt u dus al het echte hand- en zaaggereedschap van Lenox kopen. Wij blijven onze collectie van Lenox voortdurend aanvullen met de nieuwste producten van Lenox, zodat wij u altijd het beste gereedschap van Lenox kunnen leveren!

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk kunt u terecht voor al uw gereedschap van Lenox. Het kan natuurlijk zijn dat u een vraag heeft over het verschil van tussen twee slijpschijven of dat u graag advies wilt over welk soort zaag u het beste kunt gebruiken voor uw werkzaamheden. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder met het bemachtigen van het perfecte stuk gereedschap van Lenox. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en ontvangen geregeld updates over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom uw favoriete merk.

Als u een vraag heeft, stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (02 4010595). Zie hier onze contactinformatie.