Grond- en bodembewerking

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van grondboor tot trilplaat

Bij grond en bodembewerking proberen wij van gereedschappelijk een assortiment aan te bieden waarmee jij alle klussen kan klaren. Hier proberen wij grondboren en trilplaten te vinden die voldoen aan de eisen van een professional, zoals gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook betrouwbaarheid zelfs na meerdere jaren gebruik. Bij bodembewerking zijn namelijk producten nodig die ook blijven werken bij de meest ruwe bodems. Met oog op kwaliteit streven wij ernaar om al je bodem en grondbewerkings werkzaamheden zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Wij verkopen daarom ook voornamelijk producten van A-merken zoals Samedia en Hikoki (voorheen Hitachi) om de kwaliteit te leveren die je van ons verwacht. Kijk daarom zeker verder naar wat wij in de aanbieding hebben.

Trilplaten

Bij grond en bodembewerking zal vaak een trilplaat nodig zijn, deze krachtige machines zijn in staat de bodem te verstevigen en te voorzien van een vlakke ondergrond. Wij bieden benzine trilplaten aan, waarmee je op bijna elke bodem de klus kan klaren. Naast de veelzijdigheid hebben onze trilplaten nog veel meer in de aanbieding. De trilplaten die wij verkopen zijn krachtige machines, die gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Samedia trilplaat kopen?

Wij verkopen Samedia trilplaten, omdat wij hiermee met zekerheid kwaliteit kunnen bieden. En om ervoor te zorgen dat we iedereen de juiste trilplaat kunnen aanbieden, hebben wij een breed assortiment met verschillende prijsklassen. Zo kan je zelf kiezen welk apparaat het beste bij jou past, of hij binnen jouw prijsklasse valt en uiteindelijk deze trilplaat kopen.

Als hovenier of stratenmaker zal je veel werken met een trilplaat bij het aanleggen van een terras, stoep of straat. In plaats van met een waterpas de bodem egaliseren, zorgt een trilplaat snel voor een compacte stevige bodem waarop direct een terras of straat aangelegd kan worden. Ondanks het gewicht van de trilplaat beweegt het zonder enige moeite over de bodem en zal het met het grootste gemak de bodem klaar maken voor een bestrating, betegeling en eventuele andere verdere bodembewerking.

Grondboor kopen? Een benzine grondboor kopen of elektrische grondboor kopen?

Bij werkzaamheden in de bouw of in de tuin zal je van tijd tot tijd tegen grond en bodembewerking aan lopen. Om al deze klussen te kunnen voldoen zoals jij dat wilt bieden wij een assortiment van grondboren en trilplaten. Met ons aanbod van grondboren zal je de juiste grondboor vinden voor je klus. Wanneer mensen een grondboor kopen wordt er vaak gekeken naar de verschillende soorten grondboren en verschillende eigenschappen van deze grondboor.

Grondboor 100mm, grondboor 200mm of grondboor 300mm?

Wat is de juiste afmeting van een Grondboor? De afmetingen zijn erg belangrijk, wij bieden dan ook grondboren aan in 80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm en 300 mm in diameter en deze grondboren boren tot 1000 mm oftewel 1 meter diep.

Een handgrondboor of elektrische grondboor kopen?

Een elektrische grondboor, benzine grondboor of  handgrondboor, welke moet je kiezen? Om de beste producten aan te kunnen bieden werken wij samen met merken zoals Makita en Hikoki (voorheen Hitachi), deze A-merken bewijzen al jaren dat ze kwaliteit leveren en wij willen jullie deze kwaliteit ook aanbieden.

Advies nodig?

Wil je een grondboor of trilplaat kopen maar weet je niet wat de belangrijkste eigenschappen zijn om naar te kijken? Of weet je al wat je wil maar heb je nog vragen over het product, dan zijn wij te bereiken op de telefoon via 053-850424 of mail ons op info@catapult24.com.