Grond- en bodembewerking

Grond- en bodembewerking kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Grond- en bodembewerking uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Grond- en bodembewerking, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Grond- en bodembewerking het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Grond- en bodembewerking.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Grond- en bodembewerking en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 48

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Grond- en bodembewerking

Bij Gereedschappelijk zijn verschillende soorten gereedschap te verkrijgen, die geschikt zijn voor grond- en bodembewerking. Zo leveren wij grondboren in verschillende formaten; van een grondboor met een diameter van 80 mm tot een grondboor van 300 mm. Een grondboor wordt gebruikt om snel een diep gat in de grond te maken, dat een soort cilindervorm heeft. Een grondboor wordt meestal gebruikt om een gat te graven voor een paal, die kan dienen voor de ondersteuning van bijvoorbeeld een schutting of een boom. U plaatst de grondboor simpelweg op de plek waar u de paal wilt plaatsen en draait het bovenste deel van de grondboor in rondjes. Het boorgedeelte van de grondboor gaat dan de grond in en vult zich met grond, die u vervolgens in, bijvoorbeeld, een kruiwagen gooit. Zo ontstaat er op efficiënte wijze een relatief diep gat. Kortom: een grondboor mag niet ontbreken in de uitrusting van de professionele hovenier of de doe-het-zelver die zijn tuin onderhanden gaat nemen!

Ook kunt u bij ons een trilplaat aanschaffen. Een trilplaat wordt gebruikt om een stuk grond als het ware aan te persen, zodat de dichtheid toeneemt. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als u een stuk van uw tuin gaat bestraten en wilt voorkomen dat de tegels later zullen verzakken. Trilplaten zijn er in verschillende soorten en maten. De kleinere trilplaten, die uiteraard geschikt zijn voor kleinere oppervlaktes, zijn een stuk makkelijker in gebruik dan de grotere trilplaten, maar met de grotere trilplaten kunt u weer sneller een groot stuk grond samenpersen. Kortom: een trilplaat is echt noodzakelijk voor de professionele stratenmaker of de doe-het-zelver die een stuk tuin gaat bestraten.

Grondboor kopen

Voordat u een handgrondboor gaat kopen is het van belang dat u goed bekijkt welke maat boor u nodig heeft voor uw klus. Daarnaast kunt u ook nog overwegen om een elektrische grondboor aan te schaffen. Dit kan handig zijn voor de grotere klussen, want met een elektrische grondboor bent u sneller klaar en een stuk minder snel vermoeid.

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk voeren we een uitgebreid assortiment van professioneel gereedschap, zo ook in gereedschap voor grond- en bodembewerking. Het is dan ook niet ondenkbaar dat het grote aanbod u wat verwart. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag om bijvoorbeeld een geschikte grondboor te vinden. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn de medewerkers van Gereedschappelijk altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste Hitachi grondboren.

Als u een vraag heeft stel deze dan via email of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon. Zie hier onze contactinformatie.