Garantie

Gereedschappelijk geeft volledige garantie op alle producten!

Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie. Als er iets niet in orde is met uw machine en deze is bij ons aangekocht, kunt u zich bij ons melden voor de garantie.
De garantie is voor particuliere aankoop 2 jaar en voor zakelijk gebruik 1 jaar, mits anders aangegeven.

Steeds meer merken, fabrikanten geven de mogelijkheid de garantie te verlengen.
Deze garantie verlenging moet u doen via de website van de desbetreffende gereedschap of machine fabrikant.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de meest bekende en ons bekende merken websites waar u uw bij ons aangekochte machine kunt aanmelden.
Houdt bij het aanmelden uw factuur, machine en machinenummer bij de hand.

Reparatie

Indien een bij Gereedschappelijk besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen naar Gereedschappelijk, of wij halen het product bij u op.
Gereedschappelijk zorgt voor de verdere afhandeling van de reparatie.

Wij kunnen helaas geen machines ter reparatie of garantie aannemen welke zijn gebruikt in of zijn blootgesteld aan asbest. Als u een garantie- of reparatieaanvraag indient, gaat u akkoord met ons garantie- en reparatievoorwaarden. Is uw machine bij asbestwerkzaamheden gebruikt? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Verlengde garantie

Hieronder een overzicht van de fabrikanten die een verlengde garantie aanbieden.
Lees goed de voorwaarden door. De verlengde garantie kan betrekking hebben op alleen de machine, of de accu's.
De aanmelding moet geschieden in de regel binnen 2 weken na aankoop.
Het is hierbij wel van belang dat u zo snel mogelijk na aankoop registreert bij de fabrikant, dit kan op de volgende sites:

 

Op de website van Bosch kunt u uw machine aanmelden om de garantie te verlengen tot maximaal 3 jaar. Houdt u bij aanmelding van de machine uw factuur, machinenummer, typenummer en eventuele machine bij de hand.  Tot maximaal 3 jaar garantie voor electrisch gereedschap en 2 jaar premium service voor accu en oplaadapparaten. Aanmelden kan hier.
   
  DEWALT-gebruikers kunnen de garantieperiode van hun XR machines verlengen tot 3 jaar. Om in aanmerking te komen moeten uw machines geregistreerd zijn binnen de 4 weken na aankoop. In geval van garantie, moet u een kopie van uw certificaat en een aankoopbewijs kunnen voorleggen.
Aanmelden hiervoor kan hier
   
  hitachi-powertools.nl/index.asp?pageid=25" target="_blank"> Prettig werken en zeker zijn van je zaak. Daarom kies je Hitachi: voor de kwaliteit, duurzaamheid en optimale inzetbaarheid.
Daar ben je van overtuigd, net als Hitachi zelf. Daarom geeft Hitachi drie jaar lang garantie op elke Hitachi machine die gekocht is vanaf 1 november 2010 (m.u.v. bijgeleverde toebehoren). Aanmelden kan hikoki-powertools.nl/3-jaar-garantie/" target="_blank">hier.
   
 

Helaas kan er altijd iets fout gaan, ook bij Makita machines. Om je zo goed mogelijk te voorzien biedt Makita 3 jaar garantie op machines en 2 jaar op Lithium-ion accu's en opladers. Zorg er wel voor dat je je aankoop binnen 4 weken na aanschaf registreert.

Direct registreren? Klik dan hier.

   
  Metabo elektrische gereedschappen gaan heel lang mee. Omdat ze zo sporadisch gerepareerd hoeven te worden, heeft Metabo een aanvullende garantie voor u ontwikkeld - de XXL-garantie.
Nadat u zich heeft geregistreerd, wordt de normale garantie verlengd op de Metabo machines tot 3 jaar. Voorwaarde is de aankoopbon in combinatie met het XXL-garantiecertificaat, dat u na de registratie van uw machine kunt downloaden.
Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk en kan hier.
   

 

Paslode Spit biedt nu GRATIS uitbreiding van de fabrieksgarantie, naar een VOLLEDIGE GARANTIE (Full Option Service)
Na de Full Option Service garantieperiode: VASTE REPARATIEKOSTEN + 6 MAANDEN volledige garantie op de herstelde machine
Met 1 MUISKLIK uw volledige machinepark opvolgen
TRANSPARANTIE: u kent de reparatiekosten van uw machine, zonder hiervoor extra te betalen. Aanmelden kan hier.
   
 

Registreer hier uw machine nu en profiteer van de SERVICE all-inclusive van Festool.
36-maanden kostenbescherming
36-maanden diefstalgarantie
15-dagen geld terug garantie
10- jaar onderdelen garantie