Houtklover

Houtklover kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Houtklover uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Houtklover, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Houtklover het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Houtklover.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Houtklover en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houtklover

Elke houtklover is geschikt voor het klieven of kloven van hout. Het zijn zeer krachtige machines die bovendien (in vergelijking met u en uw bijl) erg accuraat en snel hout kunnen kloven. Een houtklover wordt vooral interessant als u zelf hout gaat hakken, of wanneer u relatief grote hoeveelheden hout moet klieven. Deze krachtige houtklovers verschillen onderling in het aantal ton drukkracht. Een houtklover met een grotere drukkracht heeft meer vermogen en is daardoor in staat groter, zwaarder of harder hout te splijten.

Werking van een Houtklover

Een houtklover wordt gebruikt om hout te kloven. U legt een blok hout op de houtklover, dan wordt door de enorme drukkracht van het splijtmes het hout gekloofd. Bij een liggende houtklover komt het splijtmes naar het hout toe, in plaats van de tafel die in de richting vana het het splijtmes drukt. Bij een staande houtklover plaatst u het blok hout op een werktafel en komt het splijtmes naar onderen. Door de kracht van een houtklover is het erg belangrijk om te letten op uw veiligheid.

Soorten Houtklover

Een houtklover is te onderscheiden in een aantal soorten horizontale en verticale houtklovers. Daarnaast leveren wij houtklovers die werken onder normale netspanning, ofwel 230 Volt, en exemplaren die werken op krachtstroom, ofwel op 380V. Daarnaast bestaan er ook uitvoeringen met een interne verbrandingsmotor.

Houtklovers van Stahlmann

Elke houtklover die wij leveren is afkomstig van het duitse kwaliteitsmerk Stahlmann.

Levertijden

In principe kunnen wij (enkele uitzonderingen daargelaten) Alle producten die op onze site staan binnen 48 uur leveren, zo ook onze houtklovers.

 

kloofmachine aanbiedingen
houtklover elektrisch
houtklovers
houtklover kopen
houtklover