Stanley

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 528

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 528

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Stanley

Stanley is een groot en bekend merk in elektrische apparaten. The StanleyWorks is vandaag de dag een wereldwijde marktleider in laserapparatuur, lasapparaten en ander handgereedschap.Stanley staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Geschiedenis

In 1843, stichtte de zakenman Frederick Trent Stanley een kleine winkel in New Britain, Connecticut, USA en fabriceerde er deursloten en andere ijzerwaren.
Stanley's Bolt Manufactory was één van de zovele fabrieken in de stad die moest vechten om overeind te blijven bij het maken van metalen producten.
De innovatieve geest van Stanley en de doorgedreven passie om de juiste dingen goed te doen, zorgde ervoor dat Stanley een moderne onderneming werd die tot op de dag van dag blijft groeien.

Kwaliteit

Tot op de dag van vandaag is Stanley wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid als het gaat om kwaliteit en de toegevoegde waarde die de produducten bieden.

Vandaag, 160 jaar na het ontstaan van de grondbeginselen van het bedrijf, is The StanleyWorks een wereldwijde onderneming en marktleider in gereedschappen, ijzerwaren, deuren en deursystemen voor thuisgebruik, eindgebruiker, industrieel en professioneel gebruik.  Het bedrijf draagt nog steeds de naam van Stanley en ook zijn de geest en de passie nog steeds sterk aanwezig.