Festool

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 2143

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 2143

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Over Festool

Een Duitse fabrikant van kwaliteitsgereedschap.

Festool is bekend om zijn:

 • - inval cirkelzagen
 • - schuurmachines
 • - zeer uitgebreide accu lijn

Eigenlijk kan de professionele houtbewerker, timmerman of misschien wel iedere vakman, niet om het gereedschap van Festool heen. De invalzaag is overal te zien op de bouw met of zonder het lineaal. En terecht als je recht wil zagen doe je dat met een Festool zaag.

Producten van Festool

De producten van Festool onderscheiden zich door duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De innovaties van de laatste jaren kenmerken zich meer en meer op het gebied van accu gereedschap. Festool is nooit een van de eerst emet een bepaalde machine, maar komt meestal iets later met een zeer doordacht en uitgebalanceerd product. Sinds de samenvoeging van Protool naar Festool zijn er nog veel meer innovaties in elkaar overgegaan die voor de eindgebruiker alleen maar meer voordelen op het gebied van comfort, gemak, maar vooral precisisie hoge ogen gooien. De machines en toebehoren van Festool horen niet bij de goedkoopste maar je krijgt dan echt waar voor je geld. Gereedschappelijk probeert altijd de juiste balans te vinden tussen prijs kwaliteit en nuttigheid. Als je twijfelt of je een Festool machine moet of kan aanschaffen kunnen wij je op basis van machine gebruik goed adviseren.

Dat advies kunnen we niet alleen geven op de machines van Festool en Protool maar ook op de verbruiksartikelen en onderdelen.

Geschiedenis

Festool maakt al sinds 1925 kwaliteitsgereedschap.
In 1929 ontwikkelt Festool de eerste draagbare kettingzaag, in 1951 ontwikkelt Festool de eerste vlakschuurmachine, een ware revolutie in het bewerken van oppervlaktes. Ook een ontwikkeling van Festool: de exenter schuurmachine! De ontwikkeling van de Festool inval cirkelzaag en de verdere doorontwikkeling hiervan bracht een ware revolutie te weeg op de bouw en werkplaats. Een goed timmerman zou nu niet meer zonder "zijn" Festool invalzaag kunnen.

Het Bedrijf

Bij Festool zijn de kernbegrippen:

 • - ergonomie
 • - millieu
 • - veiligheid

Deze begrippen zijn bij Festool België geen ondergeschoven kindjes, Festool investeert hier veel in en wil zich hiermee graag onderscheiden. Maar Festool besteed niet alleen aandacht aan de producten voordat ze verkocht zijn, ze zorgen ook voor een goede service. Festool België heeft haar focus op deze begrippen liggen. De normen en waarden van Festool België verplaatsen zich perfect in het gereedschap. De kwaliteit van Festool is absoluut top.

Gereedschappelijk staat dan ook 100% achter de kwaliteit en de machines van Festool en het vroegere Protool en zijn dan ook blij om je te adviseren bij je volgende aanschaf.

Kijkt u ook eens op de site van Festool: https://www.festool.be/

Heeft u nog vragen of opmerkingen over Festool? Neem dan contact met ons op!

 • - NL: 053-8508424
 • - BE: 02 588 78 97
 • - Mail: info@gereedschappelijk.nl