Eibenstock

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 109

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 109

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Eibenstock Geschiedenis

Duitse onderneming die al meer 90 jaar lang kwaliteitsgereedschap levert. In 2019 is het 100 jaar geleden dat men in het Duitse plaatje Eibenstock begonnen is met het maken en ontwikkelen van Gereedschp. Ondertussen is de firma Eibenstoch uitgegroeid tot een van de leidende Duitse fabrikanten op het gebied van mixers en diamant gereedschap. Er wordt bij Eibenstock nog erg veel in house ontwikkeld en geproduceerd. Het is niet alleen dat Eibenstock voor zichzelf fabriceert maar ook voor de merken  Metabo, Spit, Swinko en Makita.

Veel motoren en diamantmachines vinden hun oorsprong in het mooie Eibenstock.

Producten

Eibenstock produceert machines zoals boormachinesmixmachines, polijst- en slijp-machines. Maar ook statieven en afzuiginstallaties. Alle machines zijn even hoogwaardig als innovatief. Het zal niet vaak voorkomen dat een Eibenstock machine je tijdens een klus in de steek laat, puur en alleen omdat de hoogste kwaliteit geleverd wordt. Ook de reparatie en garantie afdeling van Eibenstock weer zeer accuraat en coulant. Omdat men altijd wil dat een klant tevreden is met zijn machine.

Eibenstock en Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is een van de weinige leveranciers in Nederland die direct bij de fabriek de trainingen heeft gevolgd en daarbij volledig op de hoogte is van het assortiment van Eibenstock en inhouse kennis heeft. Gereedschappelijk is al meer dan 10 jaar trouwe leverancier van Eibenstock gereedschap.

Kijk ook eens op de site van Eibenstock: http://www.ee-eibenstock.de/