PERFECTPRO

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 65

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 65

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Perfectpro

Perfectpro is een fabrikant van 'worksite radio's'. Ofwel bouwradio's. De Perfectpro bouwradio ziet er altijd stoer uit en is zeker zo stevig als het eruit ziet. Perfectpro is een Nederlands merk, dus u kunt die hollandse klassiekers mooi op een echte Nederlandse radio draaien. Elke perfect pro radio is van absolute topkwaliteit. Over de jaren is Perfectpro uitgegroeit tot een vaste waarde in de bouw en industrie. Vroeger waren er alleen maar omgebouwde bouwradio's, maar sinds Perfectpro is de echte bouwradio populair geworden. Perfectpro staat door innovatie als zeer goed bekend, een perfectpro bouwradio gaat niet zo snel kapot. Dit is omdat Perfectpro veel moeite doet hun radio's en bouwradio's steeds beter te maken.

Gereedschappelijk is al vanaf het begin dealer en partner van Perfectpro en kent dus ook de hele range aan radio's. Daarbij is Perfectpro door de jaren heen gaan produceren voor andere gereedschap merken, zoals:

Dit is dus de reden waarom veel mensen tevreden zijn als ze een bobcat kopen. Het is eigenlijk een Perfect pro radio en geen bobcat radio. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit erg goed is als Perfect pro voor de bovenstaande bedrijven produceert. Meer over de kwaliteit van Perfectpro hieronder.

Perfectpro kwaliteit

Alle radio's van perfectpro zijn gecertificeerd om aan de Japanse "Industrial Standard 4" te voldoen. Dat betekent dat de radio's regenbestendig zijn aan alle zijdes. Perfectpro ziet dit als essentieel voor een bouwradio. Daarnaast zijn alle radio's gemaakt van ABS kunststof, deze kunststof is impact bestendig.

Echter is de inhoud van de radio nog veel belangrijker. De spekers in de Perfectpro radio's zijn van eerste kwaliteit en zorgen voor het mooiste en fijnste geluid. Ook de electronische componenten of dat voor Bluetooth, DABplus of versterkers en tuners alles van de grootste klasse. Dat maakt het dat het geluid op de bouw of werkplaats altijd van de meest zuivere kwaliteit is, ook al heb je heel hard of zacht staan. Zowel voor het geluid van de radio tuner, als wel de SD kaart, bluetooth streaming of jack plug aansluiting.

Dat de kwaliteit van Perfectpro op zo n hoog level staat merken we dan ook onmiddelijk aan het nieuwe merk van Perfectpro de Audisse. Wat een grandioos geluid komt daaruit en dat ook nog voor een betaalbare prijs.

Ook de batterijen of de accu's van Perfectpro zijn eerste kwaliteit. Door de hoge capaiciteit van de batterijen speelt een Perfectpro met gemak een hele dag op een set batterijen. Het voordeel van de Perfectpro radio's die werken op de batterijen is dat de meeste bouwradios ook een laadfunctie in de radio hebben. Zo ben je altijd batterij neutraal en kan je je MakitadeWalt, Hitachi, Metabo, etc accu gewoon gebruiken voor je accu machine en ben je die niet kwijt aan je radio.

Alle radio's hebben een garantie van twee jaar. De kwaliteit resulteert erin dat wij bij gereedschappelijk bijna geen bouwradios terugkrijgen voor de garantie.

Specialisme

Perfectpro specialiseert zich alleen in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van bouwradio's. Daarom zijn ze in staat een grote verscheidenheid aan verschillende modellen aan te bieden. Elk gericht op de specifieke eisen van de gebruiker.

Gereedschappelijk voert het complete assortiment van Perfectpro tezamen met alle onderdelen als antennes, batterijen en onderdelen. Voor een compleet overzicht kijk je hier op de website van Gereedschappelijk.

Mocht je toch nog iets zoeken bij de fabrikant of denken er ontbreekt iets kijk dan hier op de website van Perfectpro.

Bijvragen of andere oplossingen kan je ons altijd bereiken Op:

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02-4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl