Senco

Wat is senco?

Oorspronkelijk is Senco een Amerikaans bedrijf, maar inmiddels heeft het ook een stevige poot aan de grond in Europa. Het specialisme van Senco is bevestigingsoplossingen en daarbij richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en accessoires. Met drie sterke merken – Senco, Expandet, InterDiamant – en producten die aan de hoogste normen en eisen voldoen, worden de verwachtingen van de klant vaak overtroffen. Als professional in de bouw maakt u gebruik van de beste Senco machines die u nooit in de steek laten. Senco is het merk voor iedere vakman en fanatieke klusser. Naast de verschillende Senco machines heeft het Senco ook nog de beste onderdelen in huis!

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Senco

Als gezegd is Senco dus gespecialiseerd in bevestigingsoplossingen, waarvan meer dan 80% van alle Senco producten wordt gemaakt in de Senco productielocatie in Cincinnati in de Verenigde Staten. Elk Senco bevestigingssysteem is ontwikkeld en ontworpen om de beste resultaten te leveren en de productiviteit te maximaliseren.

Senco België

Senco België biedt een breed assortiment aan elektrische bevestigingssystemen, verankeringsproducten, diamant slijpgereedschappen en industrie specifieke oplossingen. Senco is een wereldwijd gevestigd en gerenommeerd merk in spijker-technologie, niet-technologie en schroef-technologie. Met het gebruik van Senco gereedschap heeft u technologische voordelen. Samen met de Senco machines en Senco onderdelen kunt u ze gebruiken in een breed toepassingsgebied in de bouw en fabrieksmatige productie van bouwelementen zoals staal, hout, meubels, bedden, caravans en automotive.

Senco gereedschap

Menige innovatieve bevestigingsoplossing van Senco heeft al generaties van professionals geholpen om de werkzaamheden tot een succes te maken. Op werkplekken en bouwlocaties over de hele wereld dragen Senco-bevestigingsmiddelen en Senco gereedschappen bij aan de productiviteit en het succes van hardwerkende professionals. Bij Gereedschappelijk verkopen wij verschillende soorten Senco gereedschap. Zo kunt u bij ons onder andere de volgende Senco producten aanschaffen:

Senco olievrije compressor

De Senco olievrij compressor zorgt er door zijn lage gewicht, in combinatie met de andere eigenschappen, voor dat deze Senco machine gebruikt kan worden bij snelle, lichte klussen waarbij het makkelijk is om zo’n lichte, compacte compressor te gebruiken.

Senco niet tackers en Senco nietmachines

De Senco niet tackers en Senco nietmachines zijn te gebruiken voor stofferen, beddenmontage, kasten, dakleer, meubelmontage, fotolijsten, schoenfabricage en omlijsting.

Nagelpistool Senco

Gereedschappelijk verkoopt ook het ideale nagelpistool Senco voor de timmerindustrie, dakdekbedrijven of houtbewerkers. Het nagelpistool Senco laat de concurrentie mijlenver achter zich. Dit nagelpistool Senco is net zo krachtig als een machine op lucht. Er zijn echter geen compressor en luchtslangen nodig om van het nagelpistool Senco gebruik te maken.

Senco onderdelen en Senco verbruiksartikelen

Ook voor Senco onderdelen en Senco verbruiksartikelen kunt u bij Gereedschappelijk terecht. Deze zijn uiteraard van perfecte kwaliteit en een goede ondersteuning voor uw Senco gereedschap. Zo kunt u uw Senco bandschroeven bij ons inkopen, deze zijn in verschillende maten te bestellen. Door de grote partijen schroeven van hoge kwaliteit die we inkopen, kunnen we u de beste prijs bieden voor uw materiaal. De Senco bandschroeven zijn geschikt voor het bevestigen van gipsplaten, plaatmateriaal op metal stud en houten ondergrond. Ook kunt u verschillende Senco (afwerk) nieten aanschaffen voor uw Senco niet tacker. Voor Senco (strip) spijkers bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor uw Senco nagelpistool kunt u bij Gereedschappelijk ook verschillende Senco nagels kopen. De Senco onderdelen en Senco verbruiksartikelen zijn ideaal voor uw Senco gereedschap. De prijs/kwaliteit verhouding is uitermate goed, waardoor u altijd heel voordelig uit bent.

Senco verdelers belgië

Gereedschappelijk is dè online dealer om Senco gereedschap te kopen, de gerenommeerde Senco shop. Als de Senco verdelers België, kijkt Gereedschappelijk met trots naar het partnerschap met Senco waarbij de klant centraal staat. Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij de verschillende soorten Senco gereedschap en Senco onderdelen? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].