Bouwdroger

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bouwdroger

Als u door een overlast van vocht niet verder kan gaan met bijvoorbeeld uw stuc- of schilder werk, is het slim om een soort ontvochtiger te kopen. Een bouwplaats kan bijvoorbeeld erg vochtig worden door ingeregend water of door verdampend vocht van bijvoorbeeld beton. Ook ontstaan in vochtige ruimtes sneller schimmels.

Soorten bouwdrogers

Er bestaan twee soorten principes waarmee bouwdrogers werken: condensdroging of absorptiedroging. Bij condensdroging wordt de warmte die in de droger nodig is ontrokken uit de lucht, waarbij het water condenseert en opgevangen wordt. Bij absorptiedroging wordt de lucht langs een silicagel gezogen die het water absorbeert.

Aankoop

Zorg bij het aankopen van een luchtdroger dat u rekening houdt met het vermogen die u nodig heeft om de ruimte die u moet bewerken te drogen. In het geval van bouwdrogers is het niet erg om een beetje overcapaciteit te hebben. 

Merken

Bij gereedschappelijk bieden wij bouwdrogers aan van verschillende A-merken:

Hulp

Het assortiment van de bouwdrogers dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke bouwdroger het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Mocht u nog vragen of opmerkingen over bouwdrogers hebben? Neem dan contact met ons op!

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02 4010 595
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl