Profitech

Wat is Profitech?

Profitech diamant  is een bedrijf dat gevestigd is in Duitsland. Profitech staat bekend om de kwaliteit van zijn diamantgereedschap. Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Profitech inmiddels een gevestigde naam in heel Europa. Profitech produceert Profitech diamant schijven die ideaal zijn voor het slopen, slijpen en nivelleren van verschillende soorten beton. Ook levert het bedrijf Profitech zaagbladen, Profitech boorkronen en een aantal Profitech machines. Al het Profitech gereedschap, de Profitech accessoires en Profitech verbruiksartikelen zijn ideaal voor de vakman of de fanatieke doe-het-zelver. Door de hoogstaande kwaliteit en lange levensduur onderscheiden de producten van Profitech zich van die van de concurrent.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Profitech diamant

In 1990 werd de Duitse onderneming Profitech diamant Werkzeuge GmbH opgericht, kort gezegd Profitech (diamant). De kwaliteit van het bedrijf Profi tech is zeer goed. Profitech diamant gereedschap staat bekend als uitermate stevig, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa is Profitech een gevestigde naam. Profitech België zorgt voor een ruime distributie in België en daarmee staat Profitech ook in ons land, met dank aan het werk van Profitech België, erg goed bekend.  

Profitech diamant heeft meer dan dertig jaar ervaring in het vervaardigen en verkopen van diamantgereedschappen. Het brede assortiment gereedschappen en de bijpassende Profitech accessoires voldoen aan de hoogste eisen. In de loop der jaren heeft  Profitech zijn producten voortdurend ontwikkeld. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, worden de Profitech producten getest door onafhankelijke instellingen. Ook de basiseigenschappen die elk stuk Profi tech in zich heeft, zijn uitmuntend: de kwaliteit, de veiligheid, de prestatie en de zeer lange levensduur.

Profitech accessoires en Profitech verbruiksartikelen

Profitech produceert verschillende Profitech accessoires en Profitech verbruiksartikelen die u bij Gereedschappelijk kunt aanschaffen. De Profitech accessoires zijn van hoogstaande kwaliteit en een perfecte aanvulling op uw huidige (Profitech) apparatuur. Zo kunt u bij ons verschillende Profitech diamant schijven, Profitech dozenboren en Profitech zaagbladen aanschaffen. Door het hoogstaande Profitech diamant materiaal zijn deze ideaal voor het afslijpen, slopen, nivelleren, en kanten slijpen van diverse soorten beton.

De Profitech diamant zaagbladen, boorkronen en overige toebehoren van Profitech passen doorgaans ook op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo. Let hiervoor op asgatdiameter/booropname.

Profitech machines

Gereedschappelijk levert voornamelijk Profitech accessoires en Profitech verbruiksartikelen, daarnaast leveren we ook Profitech machines namelijk twee soorten Profitech zaagmachines:

Profitech tegelzaagmachine

Speciaal voor dagelijks gebruiks is de Profitech tegelzaagmachine, die compact en robuust gebouwd is en daardoor voor professionele toepassingen ingezet kan worden. Ideaal voor lengten (tot duizend mm) en diagonaal zagen. Met de veelzijdige inzetmogelijkheden, waterpomp, stalen bak en PRCD-schakelaar is dit de perfecte Profitech tegelzaagmachine.

Profitech steenzaagmachine

Naast de Profitech tegelzaagmachine kunt u ook een Profitech steenzaagmachine aanschaffen. Deze Profitech steenzaagmachine is door het geringe gewicht een licht te transporteren machine. Een beschermde waterpomp zorgt voor genoeg water en bescherming. De uitneembare aluminium waterbak verlicht het schoonmaakproces. Tevens is de Profitech machine door drie veiligheidsfuncties beveiligd; een PRCD schakelaar (voor vochtigheid), een aan en uit schakelaar en een veiligheidsschakelaar bij beklemming. Beide Profitech machines zijn van de hoogstaande kwaliteit die u mag verwachten van Profitech.

Online Profitech dealer

Gereedschappelijk is officieel online Profitech dealer. Alle machines en producten uit het leveringsprogramma van Profitech, van dozenboor tot diamantzaagblad tot tegelzaagmachine. Profitech heeft zijn eigen productie-faciliteiten en koopt daarnaast met zijn uitgebreide diamant-expertise breed in bij de beste fabrikanten. Zo wordt er ingekocht bij Eibenstock en Samedia. De experts van Profitech zijn continue op zoek naar het beste product voor het beste resultaat.

Profitech gereedschap kopen?

Wilt u Profitech gereedschap kopen? Dan bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. In principe kunnen wij alle producten binnen 48 uur leveren, zo ook de verschillende Profitech diamant producten.

De keuze bij Gereedschappelijk is enorm. Daarom kan het zijn dat u niet weet welk Profitech product het best bij u past. U kunt hiervoor altijd informatie vragen aan onze medewerkers. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Tijdens openingstijden kunt u bellen naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]