DeWALT Accu's en Laders

DeWalt accu's en acculaders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna alle DeWalt accu's en acculaders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele DeWalt accu's en acculaders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft het grootste assortiment DeWalt accu's en acculaders.
  • Van instap tot de meest uitgebreide DeWalt accu's en acculaders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Kijk hieronder voor ons assortiment DeWalt accu's en acculaders en de geselecteerde toppers.
 

 

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

DeWALT accu en DeWALT acculaders

De DeWALT accu en DeWALT acculaders zijn ideaal voor uw gereedschap. Elke accu voor uw accu gereedschap is vroeg of laat aan vervanging toe. Met een DeWALT accu of DeWALT acculader kunt u voorkomen dat u gereedschap zonder energie zit. De DeWALT accu is in drie varianten verkrijgbaar:
NiCd (Nikkel Cadmium)
NiMH (Nikkel Metaalhydride)
Li-ion batterij (Lithium-Ion)

Zowel de DeWALT accu als DeWALT acculaders zijn van hoogstaande kwaliteit en een perfecte aanvulling op uw huidige gereedschap. U kunt bij Gereedschappelijk zowel de DeWALT accu als de DeWALT acculader kopen daarnaast leveren wij ook een DeWALT accu combipakket met twee keer de DeWALT accu en een acculader.

DeWALT accu

De DeWALT accu is in verschillende soorten verkrijgbaar. Er zijn drie soorten DeWALT accu in meerdere varianten. Het Voltage van de DeWALT accu bepaalt de kracht van de DeWALT accu en daarmee de kracht van de accu machine. Het amperage is het getal met betrekking tot het uithoudingsvermogen van een DeWALT accu.

NiCD DeWALT accu

De NiCD DeWALT accu is leverbaar in 9.6 volt, 12 Volt, 14.4 volt, 18 volt en 24 volt, met amperages van 1.4Ah, 2.0Ah en soms nog 2.4Ah.

NiMH DeWALT accu

De NiMH DeWALT accu is te verkrijgen in 9.6 volt, 12 Volt, 14.4 volt, 18 Volt en 24 volt in de amperages van 2.6Ah, 3.0Ah en soms 3.3Ah.

Li-ion DeWALT accu

De Li-ion DeWALT accu beschikt over een extreem lange levensduur, deze DeWALT accu is te verkrijgen in 14.4 volt, 18 volt 28 volt en 36 volt in de amperages van 1.5Ah en 3.0Ah.
Goed om te weten!
Elke DeWALT accu is uitwisselbaar met accu gereedschap van hetzelfde voltage.

DeWALT accu 18V

Een van de populairste accu’s is de DeWALT accu 18v. De DeWALT 18v accu is geschikt voor alle 18v systemen van DeWALT. Tevens heeft de DeWALT 18v accu een lange levensduur waardoor u nooit zonder energie zit.
DeWALT accu laders
Voor het gebruiken van uw accu DeWALT is het handig om een DeWALT acculader te hebben. De DeWALT accu lader twee fasen laadsysteem zorgt voor een maximale werktijd en verlengt de levensduur van uw DeWALT accu. Met een LED indicator geven de laders aan of uw DeWALT accu opgeladen is, te warm is of te koud is. In de specificaties staat aangegeven voor welke DeWALT accu de acculader geschikt is. Naast normale laders kunt u ook snelladers aanschaffen om uw DeWALT accu nog sneller op te laden.

Tips voor het gebruiken van uw DeWALT accu en/of DeWALT acculader

Hoe lang uw DeWALT accu meegaat, hangt af van een aantal factoren, wij hebben een aantal tips voor het gebruiken van uw DeWALT accu en/of acculader:
leg uw DeWALT accu nooit voor langere tijd volledig opgeladen weg.
vermijd hoge temperaturen bij het gebruik van uw DeWALT accu.
het is van groot belang dat u uw DeWALT accu niet helemaal leeg maakt. Hoe dieper de ontlading hoe korter de levensduur van de DeWALT accu.
een vervuilde DeWALT accu kan de geleiding van stroom vertragen. Het is daarom zaak dat de DeWALT accu goed schoon te houden.

Wilt u een DeWALT accu of acculader kopen?

Als u een DeWALT accu of acculader wilt kopen, bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. Gereedschappelijk is de online dealer om een DeWALT accu of acculader te kopen. De keuze bij Gereedschappelijk is enorm. Daarom kan het zijn dat u niet weet welke DeWALT accu of acculader het meest geschikt is. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten van alle verschillende DeWALT accu en acculaders.
Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij de verschillende DeWALT accu en acculaders? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].