Makita Accu's en Laders

Makita accu's en laders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Makita accu's en laders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Makita accu's en laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Makita accu's en laders het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Makita accu's en laders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Makita accu's en laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 43

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita accu's en Makita laders

Bij Gereedschappelijk leveren wij verschillende Makita accu's en de bijbehorende Makita laders. Accu's hebben niet het eeuwige leven. Er komt een moment waarop ze niet meer voldoende opladen en niet meer optimaal functioneren. Daarom levert Gereedschappelijk ook accu’s. Met deze Makita acculader kunt u uw Makita batterij altijd goed opladen. De laatste jaren zijn er vele verschuivingen geweest op het gebied van accu-gereedschap. Zo waren in het verleden de 12 volt en 14,4 volt accu-machines het meest gangbaar. Dit is nu veranderd naar de 18 Volt range. De bijbehorende accu’s en laders worden ook steeds beter. Zo kunt u de batterij van uw Makita apparaat al binnen dertig minuten volledig opladen.

Accu’s en batterijen van Makita

Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie en heeft een van de grootste assortimenten aan 10,8 Volt, 14,4 Volt en 18 Volt gereedschap. Om de batterij van uw Makita gereedschap op te laden kunt u het best een Makita acculader aanschaffen. Zowel de Makita acculaders als de Makita accu’s zijn van hoogstaande kwaliteit en een perfecte aanvulling op uw gereedschap.

Makita 18v batterij

De Makita 18v batterij is een van de beste Makita accu’s. Omdat deze accu loopt op een voltage van 18, levert deze veel kracht (aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld een Makita 14,4 accu). Wel is er een belangrijk onderscheid tussen Makita 18v met 3 Ah en bijvoorbeeld een Makita batterij 18v 5ah. In dit geval is het voltage hetzelfde maar de stroomsterkte verschillend. Een hogere stroomsterkte zorgt ervoor dat verschillende accu’s langer mee kunnen voor ze weer opgeladen dienen te worden. Wij raden u de Makita batterij 18v 5ah aan voor erg zware klussen. Voor minder zware klussen kunt u perfect uit de voeten met bijvoorbeeld een Makita batterij 14,4v of een andere Makita accu.

Makita acculader

Er zijn verschillende soorten Makita acculaders verkrijgbaar voor uw Makita accu. Ook hiervoor geldt: een hoger voltage en stroomsterkte leveren een sterkere acculader. Zo kunt u bijvoorbeeld de Makita 18v lader aanschaffen die uw apparatuur binnen aanzienlijke tijd zal opladen. Tevens hebben tests van zowel de ingenieurs van Makita als van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van de beste Lithium-ion accu´s, Sony, uitgewezen dat Makita’s Lithium-ion accu’s ruim drie keer langer meegaan dan Ni-MH accu’s. De Makita acculader is een absolute topper.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk is enorm. Daarom kan het zijn dat u niet weet welke Makita accu u het best kunt kiezen of welke Makita lader het best past bij uw product. In principe kunnen wij, uitzonderingen daargelaten, alle producten binnen 48 uur leveren, zo ook de verschillende Makita acculaders voor uw Makita batterij. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag.
Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij uw Makita accu of Makita lader? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 588 78 97. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]ult24.com.