REMS Accu's, Lampen en Laders

REMS Accu's, Lampen en Laders

REMS Accu's, Lampen en Laders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke REMS Accu's, Lampen en Laders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele REMS Accu's, Lampen en Laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de REMS Accu's, Lampen en Laders het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide REMS Accu's, Lampen en Laders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de REMS Accu's, Lampen en Laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

REMS Accu's en Laders

Originele accu's, lampen en acculaders van Rems

NiCd accu - Nikkel Cadmium

NiCd is een nog zeer gangbaar accu type leverbaar van 2.4V, 7.2V, 9.6V, 12V, 14.4V, 18V en 24V. Het nadeel van de NICd accu is dat ze last hebben van het geheugeneffect. Vandaar dat u deze accu altijd helemaal moet leeggebruiken voordat u hem weer op de oplader plaatst. Als u half in de capaciteit gaat laden kan de accu dat zien als het nieuwe nul punt. 
Tevens belasten de NiCd accu's het milieu en mogen in de toekomst niet meer geleverd worden door de fabrikanten. 

NiMH accu - Nikkel Metal Hybride

De opvolger van de NiCd accu, leverbaar van 2.4V, 7.2V, 9.6V, 12V, 14.4V, 18V en 24V. Deze accu's hebben geen last van het geheugen effect en kunnen dus elk moment op de acculader geplaatst worden om deze op te laden. De capaciteit van de accu is ook groter als de NiCd accu's. Deze gaat van 2.6Ah tot en met 3.5Ah.

Li-ion accu - Lithium Ion

Deze nieuwe batterij is 40% lichter van gewicht, geproduceerd volgens de strenge milieuvoorwaarden, uitwisselbaar met alle gangbare modellen. Deze batterij kent geen memorie effect, heeft overstroom beveiliging en bovenal een langere levensduur en dat staat garant voor een kostenbesparing. Op dit moment worden deze batterijen standaard geleverd met vele snoerloze modellen, o.a. schroefmachines, slijpmachines, cirkel en decoupeerzagen, slagmoeraanzetters e.a.

REMS Accu's, Lampen en Laders voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een REMS Accu's, Lampen en Laders leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte REMS Accu's, Lampen en Laders in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

REMS Accu's, Lampen en Laders online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je REMS Accu's, Lampen en Laders bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de REMS Accu's, Lampen en Laders neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.