36 V Slagmoeraanzetter

36 V Slagmoeraanzetter kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke 36 V Slagmoeraanzetter uit voorraad leverbaar.
 • Professionele 36 V Slagmoeraanzetter, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de 36 V Slagmoeraanzetter het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide 36 V Slagmoeraanzetter.
 • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de 36 V Slagmoeraanzetter en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hitachi Hikoki WH36DB Accu Slagmoeraanzetter 36V met 2x2.5Ah Accu en Lader in Koffer
  Hitachi Hikoki WH36DB 36V Slagschroevendraaier met 2 Accu's ...
  549,00 664,29
  Levertijd
  Direct leverbaar
 2. HiKOKI WR36DAW2Z 36V Slagmoeraanzetter body in HSC
  HiKOKI WR36DAW2Z 36V Slagmoeraanzetter body in HSC
  260,95 315,75
  Levertijd
  1 - 4 werkdagen
 3. HiKOKI WR36DBWRZ Accu Slagmoeraanzetter 3,7kg
  HiKOKI WR36DBWRZ Accu Slagmoeraanzetter 3,7kg
  499,00 603,79
  Niet op voorraad
  Levertijd
  niet meer leverbaar
 4. HiKOKI 36V Multivolt Accu Slagmoeraanzetter 1/2" 3,7kg WR36DBW2Z
  HiKOKI WR36DBW2Z 36V Multivolt 1.050Nm Slagmoeraanzetter 1/2" ...
  235,00 284,35
  Levertijd
  1 - 4 werkdagen

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

36 Volt Accu Slagmoeraanzetter

Wat heb je nodig?

Als je op het punt staat een nieuwe slagmoersleutel aan te schaffen (ook wel slagmoeraanzetter genoemd) zul je jezelf af moeten vragen waar je deze voor gaat gebruiken. Allereerst is het van belang om te bepalen waar je ermee wilt gaan werken en wat je ermee wilt gaan doen! Er zijn slagmoersleutels op lucht en op accu en er zijn slagmoersleutels met snoer. Maar dat wordt niet veel (meer) gebruikt. In de automotive branche wordt veel met luchtgereedschap gewerkt. Het grote voordeel is dat er geen 230V snoeren over de grond lopen met alle mogelijke risico's van dien. Als de mantel van een stroomkabel wordt opengetrokken en je krijgt een 'opdonder' van 230 Volt, wordt je daar niet vrolijk van. Een lekke luchtslang is natuurlijk ook niet fijn, maar de risico's zijn veel kleiner. Wel heb je nog steeds met stugge luchtslangen te maken! Daarom zijn er in de loop der tijd alternatieven bedacht voor stroomsnoer en luchtslang. Vooral in de installatiewereld en de staal constructiebouw is de 18 Volt accu slagmoeraanzetter een welkome toevoeging op het bestaande gereedschap. Niet alleen een compressor, maar soms ook een generator op locatie krijgen is namelijk niet alleen onhandig, maar ook kostentechnisch oninteressant. Een moderne 36V accu slagmoeraanzetter doet niet onder voor een lucht- of elektrische variant. Let daarbij wel op het volgende. Een machine met een laag Voltage is dan wel lichter in gewicht, maar zal ook minder krachtig zijn. In de staalmontage of -assemblage zal vaker gekozen worden voor 9,6 tot 14,4 Volt slagmoersleutels die rank en licht zijn terwijl een de metaalindustrie en staal constructiebouw vaker zal kiezen voor 36 Volt. De 36 Volt variant is ongekend krachtig en kan werkelijk elke klus aan. Hierdoor is deze categorie accu-slagmoersleutels veruit het krachtigst, maar ook het zwaarst en minder handelbaar. Er zijn naast de reguliere accu slagmoersleutels overigens ook varianten met en haakse kop. Bovendien kunnen diverse accu-slagmoeraanzetters worden ingesteld op een gewenst aandraaimoment door de fabrikant. Deze voorinstelling kan worden voorzien van een certificaat.

Heb je eenmaal een voorkeur voor een slagmoeraanzetter dan speelt vervolgens de accu een belangrijke rol. Als vuistregel kun je hierbij aanhouden dat het uithoudingsvermogen van een accu wordt uitgedrukt in Ampères per uur (Ah). Lage Ah's? De accu is dan net zo sterk, maar houdt het minder lang vol dan een zwaardere variant van hetzelfde Voltage.

Alle A-merken, ruime keuze

Bij Gereedschappelijk heb je ruime keuze in alle A-merken. Binnen het merk van je voorkeur dan kun je ervoor kiezen een 'kale' accu-slagmoersleutel of slagmoeraanzetter aan te schaffen die past op je eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 18 Volt accu alleen onder een 18 Volt machine past. Een 14,4 Volt of 10,8 Volt accu eenvoudigweg niet gaat passen op andere Voltages.

Wil je hulp of advies?

De keuze is reuze in de wereld van accu slagmoeraanzetters. Daarmee kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen je dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste slagmoersleutels, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon.

Algemeen

Een accu slagmoeraanzetter wordt ook wel een accu slagmoersleutel genoemd en is een machine ten behoeve van het aandraaien van bouten en moeren die zijn energie uit een accu, ook wel oplaadbare batterij, krijgt. Een slagmoeraanzetter is voorzien van een 1/2 duims aansluiting ten behoeve van het gebruik van (slagvaste) doppen. Het grote voordeel van accu slagmoeraanzetter is dat ze niet afhankelijk zijn van gefixeerde energiebronnen, zodat je je machine altijd en overal kunt gebruiken.

Voltages

Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig gangbaar voor alle accu-gereedschap. De verdeling van het voltage in Li-ion accus werkt per 3,6 Volt. Dat is namelijk de grootte van een cel. Vandaar dat je alleen nog 3.6, 7.2, 10.8, 14.4, 18, 28 en 36 Volt machines ziet. Er zijn fabrikanten zoals Bosch of Hitachi die 10.8 Volt sinds 2017 bestempelen als 12 Volt. In het geval van Li-ion is dit echter de piekspanning die zo’n 10.8V accu kan produceren voor je gereedschap.

Het Voltage van de accu bepaalt de kracht van de accuslagmoeraanzetter en het Amperage van de accu bepaalt de werkduur. De Amperages van accu's van de gerenommeerde merken gaan tegenwoordig al tot 9.0 Ampère. De huidige standaard ligt echter tussen 3 en 5 Ampère. Dit is in principe voldoende voor je accu-machine.

Voor- en nadelen

Helaas kennen zelfs accu slagmoeraanzetters niet alleen voordelen.
Belangrijkste voordeel van zo'n accu-machine is dat deze niet direct afhankelijk is van externe energiebronnen. Helaas betekent dit ook wel dat je de energie altijd met je mee moet dragen. Een ander groot nadeel van het gebruik van accu's is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen kun je er voor zorgen dat je altijd een volledig opgeladen reserveaccu bij de hand hebt.

Accu's

Helaas hebben accu's ook niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kun je altijd door blijven werken met je accu slagmoeraanzetter.

Merken

Wij leveren alleen accu-gereedschap van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals MakitaHitachiDeWALTBoschMetabo en vele andere A-merken. Naast de slagmoeraanzetter heeft elke fabrikant net als DeWalt, Flex, Hitachi, Makita, Metabo, een heel arsenaal aan accu gereedschappen die passen op dezelfde  accu’s.