Collomix 20480 menger StucMEISTER 1750W 230V

van
419,00
voor
390,75 472,81
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
20480

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Collomix 20480 menger StucMEISTER 1750W 230V

Collomix 20480 menger StucMEISTER 1750W 230V

Omschrijving

Speciaal ontworpen voor de veel eisende stukadoor. Een mixer met ergonomisch gevormde handgrepen voor een prettige greep en een comfortabele werkhouding. De elektronische veiligheidsschakelaar is eenvoudig en traploos regelbaar. Tevens beschikt deze krachtige mixer over een 2-toerige overbrenging. Dit zorgt voor een betere krachtoverbrenging en draaimoment. De overbrenging is vervaardigd uit gehard stalen componenten.

De Collomix StucMeister wordt inclusief 180mm negatieve mengstaaf geleverd. Met deze mengstaaf, welke speciaal voor gipspleisters is ontworpen, heeft een mengwerking van boven naar beneden. Dit zorgt niet alleen voor een perfect mengsel, maar voorkomt spatten. De mixer beschikt over een krachtige 1750 watt motor, een krachtige en betrouwbare motor met uitstekende prestaties. Tweedelig versterkt kunststof motorhuis voor een optimale bescherming.

 

Technische specificaties

  • 1750 watt
  • Inclusief MKN mengstaaf
  • Ergonomisch gevormde handgrepen
  • Traploos regelbaar
  • 2-toerige overbrenging

Merkinformatie

Waar koop ik een Collomix mengmachine? Als officieel dealer van Collomix kan Gereedschappelijk je alle mengmachines en toebehoren snel leveren met het juiste advies en de beste prijs. Collomix is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige mixers en mengmachine toebehoren. Collomix staat met zijn mixers op eenzame hoogte mbt kwaliteit en ergonomie. De handvaten zijn speciaal gevormd naar de hand zodat je altijd de perfecte grip hebt. Ook hier geldt vakmannen voor vaklui. Ben je op zoek naar de juiste mixer dan kan Gereedschappelijk je altijd met Collomix het beste resultaat bezorgen. Gereedschappelijk biedt als officieel dealer van Collomix alle machines en producten die te leveren zijn door Collomix van, handmenger, egalinemengers, tot gardes en accu mixers. Collomix is een groot innovator op het gebied van mixen en mengen. Men is steeds op zoek naar het beste product voor het beste resultaat. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine. Meer mixers vindt je in de categorie mixers, daarnaast bieden we ook andere soorten mixers en mengmachines aan. De verbruiksartikelen als gardes, kuipen en andere toebehoren van Collomix passen meestal ook gewoon op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo.

 

Meer Informatie
EAN Code4011024204806
SKU20480