Collomix MR500 Mortelrol Specierol Cementrol 500mm - 19128

Collomix MR500 Mortelrol Specierol Cementrol 500mm - 19128

van 494,00 voor

€429,50 excl. btw €519,70 incl. btw

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Gratis verzonden
Artikelnummer: 19128
EAN-nummer: 4011024191281
Collomix

Product Informatie

Details

Collomix MR500 Mortelrol Specierol Cementrol 500mm - 19128

Mortierrol MR 500 - 500 mm Toepassingsbreedte, met reductie tot 440 mm.

Gegevens

  • Met gratis laad-applicatie rol - vanaf het begin die de mortellaag bedekt
  • Regelbare zijsteun, kan links en rechts gebruikt worden
  • Randafstand kan zonder gereedschap aangepast worden om de mortel aan te passen
  • Het verminderen van de plaat voor de volgende stenen breedte, kan aan beide kanten worden gebruikt, hier is geen gereedschap voor nodig
  • Makkelijk schoon te maken
Technische Gegevens
  • Toepassingsbreedte: 500 mm
  • Reductie tot: 440 mm
 

Merkinformatie

Waar koop ik een Collomix mengmachine? Als officieel dealer van Collomix kan Gereedschappelijk je alle mengmachines en toebehoren snel leveren met het juiste advies en de beste prijs. Collomix is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige mixers en mengmachine toebehoren. Collomix staat met zijn mixers op eenzame hoogte mbt kwaliteit en ergonomie. De handvaten zijn speciaal gevormd naar de hand zodat je altijd de perfecte grip hebt. Ook hier geldt vakmannen voor vaklui. Ben je op zoek naar de juiste mixer dan kan Gereedschappelijk je altijd met Collomix het beste resultaat bezorgen.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer van Collomix alle machines en producten die te leveren zijn door Collomix van, handmenger, egalinemengers, tot gardes en accu mixers. Collomix is een groot innovator op het gebied van mixen en mengen. Men is steeds op zoek naar het beste product voor het beste resultaat. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.

Meer mixers vindt je in de categorie mixers, daarnaast bieden we ook andere soorten mixers en mengmachines aan. De verbruiksartikelen als gardes, kuipen en andere toebehoren van Collomix passen meestal ook gewoon op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo.

Reviews