Stanley Bostitch

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ET-Stanley Bostitch BRT130-E tacker 100-130mm 21° Nailer
  ET-Stanley Bostitch BRT130-E tacker 100-130mm 21° Nailer
  750,00 907,50
  Deel op WhatsApp
  Levertijd
  1 - 4 werkdagen
 2. Stanley Bostitch N89C-1P-E coilnailer 50-90mm
  Stanley Bostitch N89C-1P-E coilnailer 50-90mm
  325,00 393,25
  Deel op WhatsApp
  Levertijd
  1 - 4 werkdagen
 3. Stanley Bostitch RN46-1 rolspijker tacker asfaltnagels
  Stanley Bostitch RN46-1-E tacker asfaltnagels 19-45mm
  275,00 332,75
  Deel op WhatsApp
  Levertijd
  Direct leverbaar

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stanley Bostitch kopen bij Gereedschappelijk

Heb je binnenkort een klus waarbij je materialen aan elkaar moet bevestigen? Houd jij wel van een klusje en doe je de alledaagse dingen in huis graag zelf? Dan zijn de producten van Stanley Bostitch zeker wat voor jou! Stanley Bostitch levert namelijk niet- en nageltackers die geschikt zijn voor praktische uitdagingen. Daarbij leveren wij van Stanley onderdelen die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de Stanley Bostitch machines. Met zo’n combinatie ben je verzekerd van een kwaliteits machine en dus van een krachtige bevestiging van je materialen!

Stanley Bostitch

Door Stanley’s overname van Bostitch, is Bostitch een dochteronderneming geworden van Stanley en ontstond de naam Stanley Bostitch, die nu bekend staat om zijn hecht oplossingen. Het oorspronkelijke bedrijf Stanley is opgericht in 1896 en begon toen met het produceren van verschillende nietmachines die gebruikt konden worden in de industrie. Het bedrijf heeft nu wereldwijd productievestigingen, kantoren en centra, van waaruit zijn klanten de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en service krijgen. De producten die Stanley en Stanley Bostitch tegenwoordig leveren, zijn geschikt voor zowel industrieel als particulier gebruik. Dit maakt de producten aantrekkelijk voor bedrijven die professionals in dienst hebben, maar ook voor mensen die in en om het huis klussen.

Stanley Bostitch machines bij Gereedschappelijk

Als officieel Stanley dealer kan Gereedschappelijk je ook de machines van Stanley Bostitch leveren. We bieden op onze webwinkel vier verschillende machines aan: de ET-Stanley Bostitch BRT130-E tacker, de ET-Stanley Bostitch BRT160-E tacker en de Stanley Bostitch N89C-1P-E coilnailer. Alle drie de machines zijn krachtig en geschikt voor alledaags gebruik. Niet zeker welke Stanley Bostitch machine het beste bij jou past? Kijk even op de site of vraag een van onze medewerkers!

Stanley Bostitch dealer

Gereedschappelijk is een online verkooppunt van zowel Stanley als Stanley Bostitch. Ondanks dat Stanley en Stanley Bostitch wereldwijd worden verkocht, hoef jij de deur niet uit om producten van deze merken aan te schaffen: Gereedschappelijk kan ze je allemaal leveren! Zo kun je gemakkelijk aan alle nodige producten van Stanley en Stanley Bostitch komen. Ben je geïnteresseerd in de producten van Stanley of Stanley Bostitch? Neem dan snel een kijkje op Gereedschappelijk.nl en wie weet vind jij de perfecte machine voor jouw klus!

Stanley Bostitch kopen? Neem contact op met onze klantenservice

Wil een product van Stanley Bostitch kopen, maar heb je nog vragen over de producten van Stanley Bostitch, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 02 588 78 97, je kunt appen naar 00316 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@gereedschappelijk.be.