Stanley Bostitch

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Over Stanley Bostitch

Bostitch heeft al meer dan 110 jaar ervaring in verschillende toepassingen. Hierdoor hebben ze de faciliteiten, expertise en kennis om de nummer één te blijven in ontwikkelen van bevestigingsmethoden.

Geschiedenis

Bostitch werd in 1896 opgericht, destijds heette het bedrijf Boston Wire Stitch Company. Het bedrijf produceerde toen draadhechtmachines voor het binden van boeken en kalenders. Op een gegeven moment breidde het bedrijf zich uit en werd besloten dat de lange oude naam wel erg lang was, vanaf toen ging het bedrijf verder als Bostitch. Na een aantal grote overnames heet het bedrijf tegenwoordig Stanley Bostitch en produceert het een uitgebreid assortiment aan hechtmethoden.

Producten

Bostitch produceert een breed assortiment aan gereedschappen voor elke tak van industrie en voor de doe-het-zelfer. Ze bouwen bijvoorbeeld spijker- en- niet-pistolen, naaimachines en compressoren.

Accessoires

Bostitch zorgt ook voor alle accessoires die u nodig hebt bij het gebruik van zijn machines, zo maken ze bijvoorbeeld spijkers op rol, nieten, en krammen.