Bosch breidt uit met het Bosch i-Boxx Rack

“Vinden in plaats van zoeken”. Met de Bosch i-Boxx Rack introduceren onze Zwitserse vrienden de nieuwe generatie in opberggemak. De i-Boxx Rack is een systeem om materialen, gereedschap en zelfs je broodtrommeltje zó doelgericht op te bergen, dat je nooit meer hoeft te zoeken. Het i-Boxx Rack systeem is compatibel met de vertrouwde L-Boxx systemen, en vergroot op die manier de mobiliteit en het gemak van elke vakman.

Laatst hoorden we iemand schreeuwen waar die “rotpluggen nou zijn gebleven”. Los van het feit dat je zo’n opmerking op de werkplaats drie jaar later nog steeds zal horen (al dan niet volledig uit zijn context getrokken), is het natuurlijk ook heel vervelend dat de beste man zijn pluggen kwijt was. Kwestie was dat ze weliswaar in een koffertje zaten, maar dat hij het koffertje kwijt was. Kan gebeuren. Of dat er van die koffertjes zijn die in je bus van links naar rechts schuiven, koffertjes waarvan het sluitsysteem kapot is en je dus met een postbode-elastiek bijéén worden gehouden, en koffertjes waar ondanks de sorteervakjes alles alsnog door elkaar ligt. Leven met koffertjes kan zwaar zijn. En Bosch weet dat, niet alleen omdat je anders lang naar je pluggen moet zoeken.

Stapelen zonder omvallen

Omdat Bosch weet hoe zwaar het leven kan zijn met koffertjes, en dat de mogelijkheden daarin nogal beperkt waren, is het i-Boxx systeem gelanceerd. Dit maakt het mogelijk om onbegrensd te combineren, sorteren en ook stapelen. De i-Boxxen zijn vast te klikken op elkaar, op sorteerrekken, en op de vertrouwde L-Boxxen. Met een duidelijk hoorbare klik zitten de boxxen aan elkaar vast, om zo een stabiele stapel te hebben. Via de i-Boxx Rack kun je losse koffertjes in een rek schuiven, wat daarna dus weer vast te klikken is aan andere boxx-systemen.

Gemakkelijk transport

Deze multifunctionaliteit is niet alleen handig om je pluggen dichtbij je machine te houden, maar ook om transport stukken makkelijker te maken. Zo is het mogelijk een stapel boxxen op de te plaatsen en zo een hele stapel naar je bus toe te rijden. Daarnaast is Bosch een samenwerking aangegaan met Sortimo bedrijfswageninrichting, en is het dus mogelijk volledige i-Boxx Rack systemen in je bus kwijt te kunnen.

Assortiment

Nou zijn de mogelijkheden eindeloos, en om eerlijk te zijn lijkt het ook wel alsof het assortiment eindeloos is. Om toch een greep te doen in het ruime i-Boxx en L-Boxx assortiment, hieronder een overzicht:

-  De Bosch i-Boxx 72, geschikt om accessoires en materialen te sorteren.

-  De Bosch i-Boxx Shelf, geschikt om losse i-Boxx systemen te kunnen huizen, transporteren en combineren.

-  De Bosch i-Boxx 72 set 10, geschikt om accessoires overzichtelijk in regenboogkleuren te bewaren en gemakkelijk te kunnen (her-)inrichten.

-  De Bosch LS-Boxx 306, geschikt om een machine te koppelen aan een i-Boxx Rack systeem, waardoor je aparte koffertjes eenvoudig bij kunt sluiten.