Makita heeft dit jaar een nieuwe stokheggenschaar uitgebracht, de EN4950H. Deze stokheggenschaar wordt gekenmerkt door ergonomie en flexibiliteit, terwijl hij niet aan kracht inleveren. Dat typische gedoe: een in het gras wegzakkende trap naast een heg plaatsen en met gevaar voor eigen leven een fractie van de heg kunnen snoeien. Het zal de professional niet op deze manier af gaan, maar de huis-tuin-en-keuken klusser zeker wel. Gelukkig is de EN4950H de professionele oplossing voor dit probleem, dat het werkveld voor de hovenier stukken makkelijker maakt, en voor de Jan-modaal klusser ook een stuk veiliger. Uitgerust met een 4-takt benzinemotor bent u verzekerd van krachtig werken, onder verschillende hoeken.

Waarom is EN4950H de ideale machine?

De EN4950H is de krachtpatser onder de 4-takt stokheggenscharen. Door de totale lengte van 2,5 meter en een cilinderinhoud van 25,4 cc heeft u met deze machine een krachtige oplossing langdurig irritant werk op een instabiel trapje. Daarnaast weegt deze machine slechts 7,2 kilogram met een laag gewichtspunt door de motor, wat hem uiterst prettig manoeuvreerbaar maakt.

Hoge hagen snoeit u moeiteloos!

Deze machine heeft het MM4 gepatenteerd smeringssysteem. Dit zorgt voor een olienevel waardoor alle onderdelen worden gesmeerd. Zo is werken onder nagenoeg elke hoek mogelijk. Het mes is zo te kantelen dat je vanaf de grond de heg bovenop kunt snoeien. Voor opslag en transport is het mes te kantelen tot op de steel. De machine heeft een laag brandstofverbruik en werkt op Euro 95. Makita MM4 motoren starten makkelijk. Daarnaast is de machines voorzien van een ergonomische handgreep voor meer werkcomfort. Enthousiast geworden? U kunt de EN4950H nu bij ons kopen!