Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser + schroefmachine

van 
199,00
 voor
80,50 97,41
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
081.123A

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser + schroefmachine

Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser + schroefmachine


Ideale comboset perfect voor binnenwerk en kleinere klussen.
Zelfs ideaal voor het afhangen van keukenkastjes, ophangen van schilderijen, uitzetten van tegelwanden, ophangen van IKEA kasten, etc, etc.

Set bestaat uit een kruislijnlaser en een Li-ion schroefmachine.
De laser voor binnentimmerwerk, met 2 laserlijnen. Automatische uitlijning dankzij pendelsysteem, 4,5° zelfnivelleerbereik, magnetisch gedempt, pendelvergrendeling als transportbeveiliging.

Nauwkeurigheid 5 mm / 10 m. De extra neigingsmodus maakt het aanleggen van neigingen mogelijk. Met de in hoogte verstelbare console kan het apparaat op statieven of direct op de wand worden bevestigd.

Technische gegevens:
NAUWKEURIGHEID + 5 mm / 10 m
ZELFNIVELLEERBEREIK +/- 4.5°
LASERGOLFLENGTE 635 nm
LIJNLASERKLASSE 2M / < 5 mW
GEWICHT 0,5 kg
AFMETINGEN 100 x 122 x 70 mm

Standaard toebehoren
wandconsole
robuste koffer
batterijen (4 x type AA)

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tool die je helpt bij al je klussen? Dan is de Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser + schroefmachine de perfecte keuze voor jou! Deze handige set bevat zowel de Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser als een hoogwaardige schroefmachine.

Met de Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare meting. Deze laser projecteert hoogwaardige kruislijnen op muren, vloeren en plafonds, waardoor je eenvoudig rechte lijnen kunt markeren. Of je nu bezig bent met het ophangen van schilderijen, het tegelen van een vloer of het installeren van kasten, met deze kruislijnlaser ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat.

Daarnaast ontvang je bij deze set ook een schroefmachine van topkwaliteit. Deze machine is speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij al je schroefwerkzaamheden. Dankzij de krachtige motor en het ergonomische design kun je moeiteloos schroeven in diverse materialen, zoals hout en metaal. Bovendien is de schroefmachine voorzien van handige functies, zoals een instelbare draairichting en een magnetische bithouder, waardoor je nog efficiënter kunt werken.

Bij Gereedschappelijk ben je altijd verzekerd van het juiste advies en de beste prijs. Wacht dus niet langer en bestel nu de Laserliner SuperCross-Laser 2 kruislijnlaser + schroefmachine voor een fantastische prijs. Maak het jezelf gemakkelijk en haal vandaag nog deze handige set in huis!


Li-ion 4 Volt schroefmachine
9 bits
Oplader

Meer Informatie
EAN Code4021563670673
SKU081.123A