Leica Roteo 20HV Rotatielaser

688,24 832,77
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
20HV

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

De nieuwe Leica Roteo 20HV is de ideale roterende laser voor basisgebruik. Het overzichtelijke keyboard is intuïtief te bedienen.

Leica Roteo 20HV Rotatielaser

De nieuwe Leica Roteo 20HV is de ideale roterende laser voor basisgebruik. Het overzichtelijke keyboard is intuïtief te bedienen.

Op plafonds en wanden, op vloeren en op een statief is de roterende laser Leica Roteo 20HV een multi-getalenteerde artiest. U kunt hem gebruiken voor veel taken in de interieurafbouw, waarbij waterpas maken of uitlijnen noodzakelijk is.

De Roteo 20HV wordt geleverd incl. koffer, laserbril, manuele muurbevestiging, RC350 afstandsbediening, richtmerk, alcaline batterijhouder met batterijen en handleiding.

Dankzij de wandbevestiging kan de werkhoogte manueel tot op de millimeter nauwkeurig worden ingesteld. Horizontale en verticale lijnen of een exacte 90°-hoek – voor de Leica Roteo 25HV is dat geen probleem. De roterende laser kan zichzelf instellen voor hellende opstellingen tot maximaal ± 4,5°.

Toepassingen:

Plafonds en wanden plaatsen

Dankzij de wandbevestiging kan de Leica Roteo 20HV op de wand worden geplaatst en moeiteloos naar voren en naar achteren worden bewogen. Hierdoor kunt u snel plafonds en systeemwanden plaatsen.

Rechte hoeken markeren

De Roteo 20HV kan ook zeer goed verticaal worden gebruikt. De combinatie van een verticaal 360° referentievlak en loodrechte laserstraal vereenvoudigt de werkzaamheden voor uitlijnen en uitzetten. Hierdoor kunt u nauwkeuriger en efficiënter aan interieurafbouw werken.

Hang- en sluitwerk en ramen uitlijnen

De 20HV vereenvoudigt de taak van het uitlijnen van hang- en sluitwerk. De laserstraal geeft een duidelijk zichtbare referentie. De optionele laserontvanger is bijzonder bruikbaar bij lange afstanden en zeer fel omgevingslicht.

Trappen en dakpunten
U kunt de laser handmatig in iedere hoek tussen 0° en 90° graden plaatsen. Hierdoor kunt u zonder problemen op trappen en dakpunten werken.

Merkinformatie

Waar koop ik een Leica Rotatielaser? Als officieel dealer van Leica kan Gereedschappelijk je alle meetapparatuur en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Leica is een van de grote innovators op het gebied van de meettechniek. Met hun meetapparatuur en apps heeft Leica een unieke positie in de markt. Het assortiment is erg uitgebreid en is erg geschikt voor de aannemer, architect, makelaar, installateur, etc etc. Gereedschappelijk beschikt, door regelmatige training, over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke apparaten of toebehoren u kunt gaan gebruiken bij uw project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle apparatuur die te leveren is door Leica, van lijnlasers, tot laserafstandsmeters. Daarnaast vind je onder het kopje "Direct Meebestellen" de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer Meetapparatuur is te vinden onder de categorie Laser & Meetapparatuur, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten meetapparatuur aan.

Waarom koopt u een Leica (en geen ander goedkoop alternatief)
Als enige fabrikant ter wereld heeft Leica een ISO 16331-1 certificatie voor haar afstandsmeters. Dat wil zeggen dat de meters, wat betreft bereik en nauwkeurigheid, ook doen wat in de specificaties beloofd wordt. Bespaar wat ons betreft dus niet op een paar tientjes bij de aanschaf van uw afstandsmeter, maar koop een kwaliteitsproduct dat nauwkeurig meet en jaren meegaat. U wilt toch niet dat uw precisie metingen er een paar mm naast zitten?

Waarom koopt u uw Leica Rotatielaser bij Gereedschappelijk
Gereedschappelijk is geautoriseerd distributeur van Leica Geosystems. Hierdoor bent u verzekerd van goede ondersteuning, drie jaar garantie na registratie en de laatste software op uw instrument. Mocht uw Disto gedurende de garantieperiode onverhoopt toch defect raken dan ontvangt u van ons als erkende distributeur direct een nieuw exemplaar uit voorraad. Wij adviseren u uw Disto dan ook enkel bij een rechtstreeks door Leica aangestelde dealer aan te schaffen. Voor een overzicht bezoekt u de website van Leica Geosystems

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code7640110692578
SKU20HV