Slagmoersleutels op lucht

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Slagmoersleutel op lucht dmv luchtdruk met een compressor

De slagmoersleutels of slagmoeraanzetter op lucht wordt veel gebruikt in door installateurs en garage bedrijven. Door de hoge kracht overzetting met een slagschroevendraaier ratel je in korte tijd bouten en moeren vast én los. Er zijn drie soorten slagmoer aanzetters; de netstroom slagmoersleutel, accu slagmoersleutel en de slagmoersleutel op lucht. De slagmoersleutel op netstroom en accu is prima voor het kleinere werk, zoals banden verwisselen, aandraaien van schroeven en bouten. Daarentegen is de slagmoeraanzetter op lucht beter geschikt voor het zware werk. De slijtage van de sloegmoeraanzetter op lucht is ook beduidend minder.

Veiligheid bij het gebruik van een slagmoersleutel

Bij het gebruik van een slagmoersleutel moet je altijd denken aan de veiligheid van uzelf en uw omgeving. Slagmoeraanzetters zijn bij niet correct gebruik levensgevaarlijke gereedschappen. Laat daarom ook dit soort gereedschap nooit onbeheerd achter als er kinderen in de buurt zijn.

Merken

Gereedschappelijk levert het gehele assortiment slagmoersleutels van alle gerenommeerde kwaliteitsmerken als Makita, Hitachi, DeWALT en Metabo.