Kabelclip tacker

Kabelclip tacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Kabelclip tacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Kabelclip tacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Kabelclip tacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Kabelclip tacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Kabelclip tacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Kabelclip tacker

Kabelclip tackers zijn geschikt om zogenaamde kabelclips af te schieten. Kabelclips worden gebruikt om kabels netjes te bevestigen in kantoren of werkplaatsen en zorgen er bovendien voor dat ze op hun plek blijven zitten. Kabelclips worden met een relatief lange en dunne naald in een muur of plafond bevestigd en vervolgens kan dan een kabel aan de kabelclip bevestigd worden. De kabel wordt aan de kabelclip bevestigd door de kabel erin vast te klikken. Met een kabelclip tacker kunt u deze kabelclips op een zeer efficiënte manier in een muur of plafond schieten, zodat u niet oneindig lang bezig bent met het handmatig plaatsen van de kabelclips. Bij kabelclip tackers is er nauwelijks sprake van terugslag, omdat het materiaal waar de kabelclips in worden geschoten relatief zacht is. Hierdoor beschikt de kabelclip tacker over een veel kleinere kracht dan bijvoorbeeld high pressure tackers. Deze relatief kleine terugslag zorgt ervoor dat u lang kunt doorwerken met uw tacker zonder vermoeid te raken. Kortom: de kabelclip tacker mag niet ontbreken in de uitrusting van de professionele installateur of elektricien. 

Verbruiksartikelen

Voordat u met uw kabelclip tacker aan de slag gaat, heeft u een aantal dingen nodig. Ten eerste heeft u kabelclips nodig, want deze zult u uiteindelijk met uw tacker in het plafond of de muur bevestigen. Daarnaast is het ook van belang dat u ervoor zorgt dat uw kabelclip tacker van elektriciteit is voorzien, want zonder stroom werkt dit gereedschap niet. Al onze kabelclip tackers werken op een accu, zo bent u niet afhankelijk van een kabel en heeft u volledige bewegingsvrijheid. Daarnaast werken de meeste kabelclip tackers ook op gas en daarom zult u ook een gaspatroon nodig hebben. De kabelclip tackers op gas beschikken over een gas indicator, zodat u precies weet hoelang u nog met uw huidige gaspatroon door kunt werken. 

Merken

Wij van Gereedschappelijk leveren alleen kabelclip tackers van de volgende A-merken:

  • Prebena kabelclip tacker 

  • SPIT kabelclip tacker

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk voeren we een uitgebreid assortiment van professioneel gereedschap, zo ook in tackers. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u het overzicht een beetje kwijt raakt. Geen nood! De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u in dat geval natuurlijk graag om de geschikte tacker voor uw werkzaamheden te vinden. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste Prebena en SPIT tackers. Als u een vraag heeft, schroom dan niet en stuur een email. Tijdens onze openingstijden zijn wij ook bereikbaar via de chat, WhatsApp of per telefoon. Zie hier onze contactinformatie.