REMS Catch S 1” + S 1½” + S 2” Set waterpomptangen 116X02

van
192,00
voor
92,50 111,93
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS Catch S 1” + S 1½” + S 2” Set waterpomptangen 116X02

REMS Catch S 1” + S 1½” + S 2” Set waterpomptangen

Robuust kwaliteitsgereedschap voor zwaar werk en een lange levensduur.
Robuuste uitvoering van chroom-vanadiumstaal, matrijsgesmeed, veredeld, gepoedercoat. Geharde, uiterst slijtvaste vertanding.

Inhoud van de set
Drie S-bekpijptangen, Zweeds model. DIN 5234 – vorm C.

 

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems waterpomptang? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer accesoires zijn te vinden onder de categorie Accesoires & Toebehoren, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten accesoires aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

 

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976094412
SKU116X02