Rubi Tegeldrager Vacuüm Ruwe Oppervlakte (2 noppen) 66952

van 
53,87
 voor
45,79 55,41
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
66952

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Tegeldrager Vacuüm Ruwe Oppervlakte (2 noppen) 66952

 

Rubi Tegeldrager Vacuüm Ruwe Oppervlakte (2 noppen) 66952

Ga je een tegeldrager van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Productinformatie

Omschrijving

  • Met de Rubi tegelzuignap 2 noppen kan je veilig en snel te werk gaan met je keramische tegels en natuursteen.

Bijzondere kenmerken

  • De tegelzuignap heeft een trekkracht waarmee je tot maximaal 55 kg kan tillen/ dragen.
  • De ergonomische handgreep heeft een grote weerstand tegen tractie, is erg robuust en je kan er gemakkelijk mee handelen.
  • Past zich ook aan op licht gestructureerde (licht reliëf) oppervlakken.

Technische informatie

  • Diameter: 12 cm
  • Maximaal gewicht: 55 kg

Maak het leggen van tegels een eenvoudige en efficiënte klus met de Rubi Tegeldrager Vacuüm Ruwe Oppervlakte (2 noppen) 66952. Of je nu een professionele tegelzetter, een doe-het-zelver of een bouwprofessional bent, deze tegeldragers bieden de perfecte oplossing voor het veilig en nauwkeurig plaatsen van tegels. Met hun geavanceerde vacuümsysteem en stevige noppen zorgen ze voor een stabiele grip en voorkomen ze verschuivingen tijdens het legproces.

Deze tegeldragers zijn speciaal ontworpen voor het hanteren en verplaatsen van keramische, porseleinen en natuurstenen tegels met een ruw oppervlak. De 2 noppen op elke tegeldrager zorgen voor een stevige hechting en voorkomen dat de tegels verschuiven of vallen tijdens het leggen. Hierdoor kun je met vertrouwen werken en de tegels precies op hun plaats positioneren. Het vacuümsysteem van de Rubi Tegeldragers zorgt voor een betrouwbare hechting tussen de tegels en de dragers. Met een eenvoudige pompbeweging creëer je een vacuüm, waardoor de tegel stevig aan de drager vastzit. Dit geeft je maximale controle en stabiliteit tijdens het leggen, zelfs bij het werken met grote en zware tegels.

Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen zijn de Rubi Tegeldragers ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, stoten en weersinvloeden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bovendien zijn ze herbruikbaar, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken voor verschillende tegelprojecten.

Deze tegeldragers zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden. Ze passen comfortabel in je hand en zijn licht van gewicht, waardoor je ze probleemloos kunt hanteren tijdens het leggen. Ze laten geen sporen achter op de tegels en zijn eenvoudig schoon te maken na gebruik.

Of je nu een badkamer, keuken of een complete vloer betegelt, de Rubi Tegeldrager Vacuüm Ruwe Oppervlakte (2 noppen) 66952 is de perfecte partner. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak, de precisie en de betrouwbaarheid van deze hoogwaardige tegeldragers van Rubi.

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797669527
SKU66952