Reciprozaagbladen

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Reciprozaagbladen

Wij van Gereedschappelijk leveren reciprozaagbladen in veel verschillende soorten en maten. Wij hebben reciprozaagbladen in ons assortiment die geschikt zijn voor het zagen van hout, metaal of voor beide, maar ook bakstenen kunnen met het juiste reciprozaagblad doorgezaagd worden. Er zijn twee verschillende soorten reciprozaagbladen, namelijk een normaal reciprozaagblad en een flexibel reciprozaagblad.

Flexibele en normale reciprozaagbladen

Flexibele reciprozaagbladen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, buigzamer dan een normaal reciprozaagblad, waardoor u tijdens het zagen met een flexibel reciprozaagblad meer bewegingsvrijheid heeft en daardoor beter in bepaalde hoeken kunt zagen of bijvoorbeeld een voorwerp dat ergens uitsteekt gemakkelijk tegen het oppervlak af kunt zagen. Wij leveren voornamelijk reciprozaagbladen van Bosch, zowel los als in sets.

Reciprozaag

Reciprozaagbladen zijn bedoeld om in een reciprozaag te plaatsen. Een reciprozaag heeft veel weg van een decoupeerzaag: beide worden door een elektromotor aangedreven en deze elektromotor beweegt het zaagblad heen en weer. Een reciprozaag is over het algemeen langer dan een decoupeerzaag en heeft daarnaast meestal een sterkere motor die meer toeren kan maken. Een reciprozaag wordt vooral gebruikt om metalen buizen door te zagen, maar u kunt met een reciprozaag ook gewoon takken doorzagen. Ook bij sloop- en constructiewerkzaamheden is de reciprozaag een populair stuk gereedschap, zo is een reciprozaag met een flexibel reciprozaagblad bijvoorbeeld uitermate geschikt om een deurpost te zagen. Met de juiste reciprozaagbladen kunt u met een reciprozaag zelfs door staal heen zagen! Kortom: een reciprozaag mag niet ontbreken in de uitrusting van de professionele vakman of van de doe-het-zelver die bijvoorbeeld een nieuwe deur gaat plaatsen.

Reciprozaag modellen & toepassing

Wij van Gereedschappelijk leveren voornamelijk reciprozagen op accu. Voor elke klus hebben wij een geschikte reciprozaag. Zo hebben we een compacte 12 volt reciprozaagmachine die uitermate geschikt is voor het fijne werk in de afbouw. Voor het ruigere werk leveren wij 18 volt of 2x 18 volt reciprozaagmachines. Deze reciprozaagmachines zijn ideaal voor bijvoorbeeld het verwijderen van oude kozijnen.

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk voeren we een uitgebreid assortiment van professioneel gereedschap, zo ook in reciprozaagbladen. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u niet precies weet welk reciprozaagblad het meest geschikt is voor uw klus. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste Bosch reciprozaagbladen.

Als u een vraag heeft, stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (02 4010595). Zie hier onze contactinformatie.