Stofafzuiging

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stofafzuiging

Wij van Gereedschappelijk leveren stofkappen en afzuigsystemen voor vakmannen die stofvrij te werk willen gaan. Door een stofkap met afzuiging op uw machine te plaatsen, wordt het stof dat vrijkomt, bij bijvoorbeeld slijpen, meteen opgevangen en weggezogen. Door een stofkap en een stofafzuiger te gebruiken, zorgt u er dus voor dat u na het klussen bijna niet meer hoeft te stofzuigen. Wij leveren stofkappen voor slijpschijven van 115 mm tot 230 mm, zo is er voor al uw gereedschap een passende stofkap.

Naast het feit dat u een stuk minder schoonmaakwerk heeft door gebruik te maken van stofafzuiging, is het ook nog eens beter voor uw gezondheid, omdat u vrijwel geen stof meer inademt. Bovendien kunt u door het voorkomen van stofontwikkeling nauwkeuriger werken.

Directe stofafzuiging bij de bron

Naast stofafzuiging producten die u op uw machine bevestigt, leveren wij ook stofafzuiging systemen die u op een muur kunt bevestigen. Een voorbeeld hiervan is de GDE162, die uit de Bosch stofafzuiging collectie komt. Deze kunt u door middel van een ‘click & clean’ systeem op de muur plaatsen, waarin u gaat boren. U sluit de GDE162 vervolgens simpelweg aan op een stofzuiger en als u gaat boren, wordt al het stof dat vrijkomt direct weggezogen.

Haakse slijper met stofafzuiging

De haakse slijper is een van de machines, waarvoor vaak stofafzuiging wordt gebruikt. Dit komt door de grote hoeveelheid stof die vrijkomt bij het werken met een haakse slijper. Bij het slijpen van bijvoorbeeld steen komt er veel stof en gruis vrij, dat u vervolgens na het slijpen nog moet opruimen. Door een haakse slijper met stofafzuiging te gebruiken, voorkomt u dit probleem en spaart u dus een hoop tijd!

Bosch Blauw stofafzuiging

Bosch Blauw is een onderdeel van Bosch. Bosch gereedschap staat bekend als een van de beste. Bosch Blauw heeft een grote hoeveelheid toebehoren onder haar naam, zo ook gereedschap voor stofafzuiging. Met stofafzuiging van Bosch Blauw weet u dus zeker dat u een goed stuk gereedschap in handen heeft. Uiteraard leveren wij ook stofafzuiging van andere merken, zoals Makita stofafzuiging.


Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk bent u voor al uw stofafzuiging producten aan het juiste adres. Het kan natuurlijk zijn dat u een vraag heeft over de werking van bijvoorbeeld een slijpschijf met stofafzuiging of het verschil tussen verschillende stofkappen. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag om de geschikte stofafzuiging producten te vinden. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en ontvangen geregeld updates over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste slijpmachine met stofafzuiging.

Als u een vraag heeft, stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (02 4010595). Zie hier onze contactinformatie.