Grasmaaier accessoires

Wat zijn grasmaaier accessoires?

Grasmaaier accessoires zijn verschillende soorten accessoires die u kunt gebruiken voor uw grasmaaier. Door grasmaaier accessoires toe te voegen aan uw grasmaaier, werkt deze beter, sneller of wellicht anders. Er zijn verschillende grasmaaier accessoires waaronder een cirkelmes, maaimes en mulchplug. Alle grasmaaier accessoires hebben een andere functie of doel. Ook kunnen grasmaaier accessoires vaak gekocht worden om onderdelen in uw grasmaaier te vervangen. Op deze pagina zult u alle Makitagrasmaaier accessoires uit ons assortiment vinden.

Gereedschappelijk is online dealer van zowel grasmaaiers als grasmaaier accessoires van allerlei topmerken, waaronder Makita!

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Makita grasmaaier accessoires

In het voorjaar en de zomer zult u vaker grasmaaien en ook vaker uw cirkelmes, maaimes of mulchplug gebruiken. Na verloop van tijd kan het zijn dat uw cirkelmes of maaimes bot is geworden en niet meer het gewenste resultaat levert. Ook kan het zijn dat uw mulchplug kapot is waardoor het mulchen niet zo goed gaat als u zou willen. Als oplossing kunt u bij ons verschillende Makitagrasmaaier accessoires aanschaffen. Geen enkele grasmaaier werkt goed zonder de juiste grasmaaier accessoires, daarom zorgt Gereedschappelijk ook voor de belangrijkste grasmaaier accessoires! Zo ligt uw gazon er altijd strak bij.

Welke Makitagrasmaaier accessoires zijn er?

Er zijn verschillende Makitagrasmaaier accessoires, onder andere een cirkelmes, maaimes en mulchplug

Cirkelmes

Een cirkelmes is een belangrijk onderdeel van een cirkelmaaier, een soort grasmaaier. Het cirkelmes in uw grasmaaier wordt na verloop van tijd bot. U kunt het dan vervangen zodat u met een gloednieuw cirkelmes weer goed kunt maaien. Wij hebben onder andere een Makitacirkelmes van 410 millimeter, 460 millimeter, 480 millimeter en 510 millimeter in ons assortiment. 

Maaimes

Voor uw grasmaaier kunt u grasmaaier accessoires aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een maaimes. Het kan zijn dat uw maaimes bot is waardoor dit aan vervanging toe is, een nieuw maaimes is dan een goede oplossing. Ook is het altijd handig om een reserve maaimes in huis te hebben, zodat u altijd ongestoord kunt doorwerken met uw grasmaaier! Wij hebben onder andere het Makita maaimes 38 centimeter in ons assortiment.

Mulchplug

Een mulchplug is een onmisbaar accessoire voor alle grasmaaiers. U kunt een mulchplug zeer gemakkelijk bevestigen op uw grasmaaier en ook weer verwijderen als u wilt. Doordat een mulchplug de opvang tunnel van uw grasmaaier afsluit, gaat het gemaaide gras niet in een bak maar wordt het over het gras verspreid. Uw gazon zal er door een mulchplug beter uitzien! Wij hebben verschillende mulch pluggen in ons Makitagrasmaaier accessoires assortiment. Zo kunt u bij ons onder andere deze Makita mulchplug aanschaffen. Ook hebben wij de Makita mulchplug 48/53 voor aluminium maaidek in ons assortiment!

Wilt u grasmaaier accessoires kopen?

Wilt u grasmaaier accessoires kopen, maar weet u niet welke het meest geschikt zijn? Of weet u niet welke maat u het beste kunt nemen? Voor al uw vragen over grasmaaier accessoires staan wij voor uw klaar. 

Dus… mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij de verschillende grasmaaier accessoires? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 588 7897. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].