Overig

Producten 1-24 van 164

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Overige Makita toebehoren 

Wij van Gereedschappelijk voeren een groot assortiment van Makita toebehoren. Naast de Makita verbruiksartikelen en de Makita accessoires leveren wij ook veel andere Makita toebehoren. Wij zullen de populairste overige toebehoren van Makita voor u uitlichten. 

Makita Mbox serie 

De Makita Mbox serie bestaat uit vier gereedschapskoffers, waar u uw gereedschap en andere toebehoren mee kunt vervoeren. De koffers zijn genummerd van 1 t/m 4, waarbij koffer 1 de kleinste is en koffer 4 de grootste. Het voordeel van deze set is dat alle koffers dezelfde breedte en lengte hebben, waardoor de vier koffers precies op elkaar passen. Door de koffers op elkaar te plaatsen ontstaat er een soort trolley, waarmee u al uw gereedschap en toebehoren gemakkelijk vervoert. 

Makita luchtpomp 12V

Deze luchtpomp van Makita kan voor veel verschillende taken gebruikt worden, zo is hij geschikt om banden op te pompen, maar ook een luchtbed is zo gevuld met deze luchtpomp. Ook als de ballen bij de voetbalvereniging niet meer op spanning zijn, komt de luchtpomp van pas. U kunt via een display op de pomp het gewenste drukniveau instellen en vervolgens doet de luchtpomp het zware werk. Zodra het ingestelde drukniveau is bereikt, stopt de luchtpomp met pompen. De maximale druk van deze luchtpomp is 8,3 bar. Kortom: deze luchtpomp is ideaal voor op de bouw, de sportvereniging, de camping en nog veel meer plekken. 

Makita koffiezetapparaat 10,8-18V

Dit Makita koffiezetapparaat is onmisbaar in de collectie van de echte Makita-fan. Het mooie aan dit koffiezetapparaat is dat uw 10,8V en 18V accu’s van Makita dit koffiezetapparaat van stroom kunnen voorzien. Dit maakt het koffiezetapparaat uitermate geschikt voor op de bouwplaats of voor onderweg, omdat u zo niet afhankelijk bent van een stopcontact. 

Wilt u hulp of advies? 

De keuze in overige Makita toebehoren is bij Gereedschappelijk enorm. Mocht u nou een vraag hebben over een van de toebehoren of bent u op zoek naar iets en kunt u het niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag om de geschikte toebehoren van Makita voor u te vinden. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en worden regelmatig geïnformeerd over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Makita toebehoren.  Als u een vraag heeft stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (02 4010595). Zie hier onze contactinformatie.