Muurfrees

Muurfrees kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Muurfrees uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Muurfrees, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Muurfrees het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Muurfrees.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Muurfrees en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Muurfrees

De muurfrees is hét stuk gereedschap die elke klusser of professional nodig heeft om in muren sleuven te kunnen frezen, om bijvoorbeeld kabels van de TV weg te werken. Zonder moeite kunt u gemakkelijk en snel in beton of steen slijpen, zonder dat dit veel tijd gaat kosten. Al met al, Een echte must dus.

Bladen

De diamant zaagbladen van de sleuvenfrees komen in verschillende diameters: 125, 150, 180 of 230 millimeter. Machines met grotere schijven vallen in de categorie doorslijpers, waarbij je gebruik maakt van doorslijpschijven.

Diamant

Diamant wordt in machines gebruikt om de verspanende werking (de mate in hoeverre de machine materiaal kan bewerken) te versterken. Een muurfrees van Makita met diamantslijpschijf gebruikt bijvoorbeeld een diamantcoating over die slijpschijf om de duurzaamheid en slijtvastigheid te vergroten.

Merken

Bij Gereedschappelijk bieden we alleen muurfrezen van gerenommeerde A-merken:

Hulp

Bent u overtuigd en wilt u een muurfrees of sleuvenfrees kopen, maar twijfelt u nog tussen een Flex en een Makita sleuvenfrees? De medewerkers van Gereedschappelijk helpen je dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste beton sleuvenfrees, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon.