T Nageltacker

T Nageltacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke T Nageltacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele T Nageltacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de T Nageltacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide T Nageltacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de T Nageltacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

T Nageltackers

De T Nageltacker is een zeer veel inzet apparaat in de bouw en afbouw. Voor deze tackers verkopen wij ook speciale T Nagels.
Hieronder vindt u een uitleg over tackers en over de accessoires, soorten en merken die wij voeren.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnageltackers, bradtackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nieten tackers, T nageltackers

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

T Nageltacker voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een T Nageltacker leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte T Nageltacker in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

T Nageltacker online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je T Nageltacker bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de T Nageltacker neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

nageltacker
nagelapparaat
makita af506 nagels