Tackerset, Haftennagel, Overige

Tackerset, Haftennagel kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Tackerset, Haftennagel uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Tackerset, Haftennagel, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Tackerset, Haftennagel het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Tackerset, Haftennagel.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Tackerset, Haftennagel en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Tackersets

Gereedschappelijk verkoopt ook tackers in sets, dit betekent dat u in één keer de tacker en een groot deel van zijn toebehoren te pakken hebt zodat u daar in ieder geval niet meer achteraan hoeft. Voor alle sets die op de site staan verkopen wij ook de bijbehorende nagels.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnageltackers, bradtackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nieten tackers, T nagel tackers

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

Tackerset, Haftennagel voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een Tackerset, Haftennagel leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte Tackerset, Haftennagel in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

Tackerset, Haftennagel online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je Tackerset, Haftennagel bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de Tackerset, Haftennagel neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.