Afkortzaag

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 109

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 109

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zaagmachines

Een zaagmachine zoals een afkortzaag is natuurlijk een onmisbaar gereedschap voor een vakman of een echte doe het zelf-er. op een gegeven moment zal hij er achter komen dat het echt ondoenlijk is om alles met de hand te zagen, dan wordt het tijd voor een echte zaagmachine.

Soorten Zaagmachines

Wij leveren verschillende modellen elektrische zaagmachines:
- De Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is ook onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.
- Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.
- Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die mobiel in gebruik is. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden: om kozijnen uit te zagen, voor sloopwerken, in de tuin en ga zo maar door. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is. Afkortzaag: Een afkortzaag en een verstekzaag is ideaal voor het zagen van kleinere stukken hout en profielen zoals lijsten voor een schilderij of balken. Wanneer u een afkortzaag neemt met trekfunctie bent u ook in staat om bredere planken in een keer te zagen.

Leverbaarheid

Als u op zoekt bent naar een afkortzaag of een andere zaagmachine die niet op de website staat kunt u gewoon even bellen of mailen de gegevens vindt u hier.

Accessoires

Zonder de juiste toebehoren bij uw afkortzaag bent u natuurlijk nog nergens, daarom leveren wij ook zaagbladen en andere zagen.

Merken

Wij leveren alleen afkortzagen van gerenommeerde merken als DeWalt, Hitachi, Metabo, Panasonic en Makita.